24.10.2016

Земетресение удари гръцкият остров Закинтос

Земетресение е ударило рано тази сутрин известният курортен остров Закинтос в Гърция. Трусът е бил регистриран в 5:34 ч. и е бил с магнитуд 4.5 по...

Още

Ирена и Александър на косъм от смъртта в Закинтос

Лошото време бързо помрачило настроението на младите и техните спътници при това пътешествие

Нова мощна буря наводни гръцкия остров Закинтос

Буря на наводни остров Закинтос, изкорени дървета, наводни къщи и магазини, няма жертви и пострадали, каза кореспондентът на БНР там. Много хора бяха спасени от удавяне в колите си. Спряно е електрозахранването на острова, вали над цяла Гърция, на повечето места засега слаб дъжд. Метеорологичната служба издаде извънредно съобщение,

​Силна буря наводни осторв Закинтос в Гърция, няма жертви

Буря на наводни остров Закинтос, изкорени дървета, наводни къщи и магазини, няма жертви и пострадали, каза кореспондентът на БНР Катя Пеева.Много хора бяха спасени от удавяне в колите си. Спряно е електрозахранването на острова, вали над цяла Гърция, на повечето места засега слаб дъжд.В Солун и Пелопонес е въведено извънредно положение за 6 месеца след унищожителния потоп, който се изля над Гърция вчера. В морето край Солун все още плуват автомобили, отнесени от пороите. Все още една жена е в неизвестност, а водата отне живота на четирима души. Вижте прякото включване на кореспондента на БНР Катя Пеева.

От последните минути: Нова мощна буря връхлетя Закинтос

Нова мощна буря връхлетя гръцкия остров Закинтос. Само за няколко минути бурята наводни улиците и изкорени дървета. Няма жертви и пострадали, съобщи БНТ.

Арестуваха английски туристи, пласирали фалшиви банкноти на Закинтос

Пет британци, четирима от тях на 20 и един 21-годишен, са били арестувани в Закинтос за това, че са използвани фалшиви 20-еврови банкноти в магазин в Лаганас, съобщава "Български новини".

Арестуваха англичани на Закинтос, пласирали фалшиви банкноти

Пет британци, четирима от тях на 20 и един 21-годишен, са били арестувани в сряда на Закинтос за това, че са използвани фалшиви 20-еврови банкноти в магазин в Лаганас. Полицията е арестувала петимата туристи, които са имали още 12 фалшиви банкноти в себе си.