20.10.2016

Още

Ужасът в Алепо! Терористи блокират хората в града с мини (СНИМКА)

Бунтовници от "Dzhebhat ен-Nusra" минираха входа на излизане от зоната на Бустан ал-Каср към резиденция Халеб и по този начин не позволиха на жителите на Алепо да напуснат източните квартали на сирийския град по хуманитарните коридори, пише Life.ru.

Кметът на Бургас Димитър Николов за бежански център в града: Не, не и не!

С молба към хората, които искат да си правят реклама на гърба на притесненията на бургазлии, Димитър Николов коментира информацията за изграждане на бежански център в Бургас. "Не, не и не! Няма такова нещо, не е коментирана подобна тема, в община Бургас дори не е постъпвало подобно искане". Това каза кметът,

Добричлия извади цедката на пералнята и се хвана за главата! Няма да повярвате каква вода пият в града (СНИМКИ)

Водата в Добрич е пълна със строителни отпадъци и всякакви боклуци, алармира възмутена гражданка. Заради мръсотията, подавана от ВиК, пералнята й вече тотално е извън строя, съобщава "Монитор". 

Нечувано: Анонимен благодетел реши да разпръсне над 700 хил. евро в града си (СНИМКИ)

Неизвестен мъж постави по улиците на руския град Магнитогорск пакети с банкноти с различна стойност. Както съобщава сайтът verstov.info, местните жители имат множество предположения за случилото се като някои от тях даже са си помислили, че в пакетите може да има опасни вещества.

Монтана с тържество за 70 години волейбол в града

Отбелязват юбилея преди мача с Миньор (Перник) в сряда