24.10.2016

Трагедия потресе Бургас! 21-годишен полетя от 8-ия етаж

21-годишният бургазлия Г.К. почина след скок от блока си на 8-ия етаж на ул.”Странджа планина”, намираща се в бургаския ж.к.”Братя Миладинови”, съобщава "Флагман".

Още

Стана ясно кои са учениците, смлени от бой в Бургас

Деветокласниците Йордан Мандов, Ради Маринов и Симеон Асенов са пострадалите ученици от Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации „Пеньо Пенев”, известна като ЛУСК-а в Бургас. Тримата, заедно с още двама съученици не влезли в трети час, когато трябвало да имат математика.

За пореден път: ученици се биха в Бургас

Един ученик се нахвърлил върху трима връстници

Шефът на ИАРА-Бургас Николай Иванов: Не е вярно, че вътре е ДАНС

Шефът на най-важния отдел в ИАРА-Бургас, този по контрола на рибарството, Николай Иванов е току-що пуснат от сградата. Той държал куфарче в ръка и подминал журналист на Флагман.БГ, имитирайки, че говори по телефона.

От полицията съобщиха подробности за зверското ученическо меле в Бургас

Двама от пребитите днес по обед ученици от Професионалната гимназия по сградостроителство и инсталации, позната като "Луска" са със сериозни наранявания. Те са приети в УМБАЛ - Бургас като единият е със счупен нос, а другият с кръвонасядания по главата.

Спецакция на ДАНС в ИАРА-Бургас, всички служители са блокирани в офиса

Преди два часа цивилни служители на ДАНС са нахлули внезапно в Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Бургас, намираща се на ул. "Александър Батенберг" 1, съобщава "Флагман".  „Не знаем какво става вътре, съпругът ми е от ръководството, той е с отнет телефон”, съобщи източник.

Извънредно от Бургас! Зверско меле между ученици, има много ранени

Четирима деветокласници от Професионалната гимназия по градостроителство и инсталации, по-известна като ЛУСК-а, са пребити на улицата в Бургас, съобщиха от пресцентъра на бургаската полиция. Младежите са настанени в „Неврохирургия” на УМБАЛ-Бургас, няма опасност за живота им, информира "Флагман".