22.10.2016

Kилометрични опашки има на "Капитан Андреево" и "Лесово"

Към 06.00 часа на българо-турската граница трафикът е интензивен - на ГКПП "Капитан Андреево" има 5 км опашка от товарни автомобили, колоната на ГКПП "Лесово" е 1 км. Това съобщиха от пресцентъра на ГД "Гранична полиция".

Още

Затворени са граничните пунктове Малко Търново,Капитан Андреево и Лесово

Временно е ограничено преминаване през граничните пунктове Малко Търново, Капитан Андреево и Лесово. Решението е взето от турска страна. Това са докладвали от службите по време на започналото съвещание при премиера Бойко Борисов.Властите в България призовават всички български граждани да отменят пътуванията си към Турция.

Турция затвори ГКПП-тата Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово

ГКПП Капитан Андреево, Малко Търново и Лесово от страна на Република Турция са затворени, съобщи външното ни министерство. Призоваваме българските граждани, които все още имат намерение да пътуват, да отменят своите планове, добавиха от Външно. Заявява се, че българското външно министерство и МВР остават във връзка със своите колеги и своевременно

Турция затвори граничните пунктове на "Малко Търново", "Лесово" и "Капитан Андреево"

Временно е ограничено преминаване през граничните пунктове Малко Търново, Капитан Андреево и Лесово. Решението е взето от турска страна. Това са докладвали от службите по време на започналото съвещание при премиера Бойко Борисов. Властите в България призовават всички български граждани да отменят пътуванията си към Турция. Засилена е охраната на българо-турската граница, съобщиха за БТА източници от МВР.Засилената охрана е както на зелената граница, така и на трите ГКПП с Турция. В този час те работят и преминаването през тях не е преустановено...

Остава натоварено движението на пунктовете "Капитан Андреево" и "Лесово"

Продължава да бъде изключително натоварено движението на граничните пунктове "Капитан Андреево" и "Лесово", съобщават от пресцентъра на МВР. Леки  и товарни автомобили, и автобуси изчакват на километрични опашки за влизане в България. Интензивен е трафикът от товарни автомобили през КПП "Кулата", като на българо-гръцката граница по-сериозно е струпването на излизане от България, уточняват от МВР. Увеличава се и броят на преминаващите леки автомобили през граничен пункт "Маказа" на влизане в страната ни.  На българо-румънската граница, на пункт "Дуранкулак" има сериозен трафик на леки автомобили и автобуси и в двете посоки. Засилено е движението през КПП Видин, където в посока изход изчакват около 3 км. товарни автомобили.  На българо-сръбската и българо-македонската граница трафикът е нормален и затруднения при преминаването няма.  Гранична полиция съобщава, че всички гранични пунктове работят на пълен капацитет.