23.10.2016

[18+] Гнусна гавра на десетокласници с техен съученик

Признаваме си, публикуваме това видео с голяма доза съпротива. Малко е да се каже, че сме отвратени и погнусени. Гневни сме и в същото време ни е срам. Срам ни е като родители, срам ни е като обикновени граждани. Жал ни е за децата ни. И не само за...

Още

Само в БЛИЦ! Гнусна гледка подплаши столичани! (СНИМКА 16+)

Пътуващите по линия номер 72 днес бяха изключително неприятно изненадани. Гнусна гледка, в един от автобусите, буквално успя да втрещи пътниците на градския транспорт.

Гнусна находка! Ето какво намериха в хляб и кренвирши (СНИМКИ)

Свинска опашка откри в хляба си Венцислав Спасов от град Бяла. Пластмасов бонус намери пък Веселин в пилешки кренвирши. За това алармират те в рубриката "Моята новина" на "Нова телевизия".

Скандално и отвратително! Нова гнусна гавра с ученик, сега в Пловдив! (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)

Поредна ужасяваща гавра се е случила между ученици, но този път в Пловдив. Десетокласници, и то от т.нар. елитни училища в Пловдив са се гаврили брутално със свой съученик. Децата умишлено са наранили своя връстник. Клип е изпратен от съученик на "героите" в него, пише Trafficnews.bg. 

Счупената плоча на Каймакчалан – гнусна провокация

Българският културен клуб – Скопие остро осъди вандалския акт

"Ислямска държава" изобрети нова гнусна гавра с язидите

"Ислямска държава" обучава за атентатори самоубийци над 1400 тийнейджъри от малцинството на язидите, които джихадистите отвличат от август 2014 г., когато поеха контрола над областта Синджар в Северозападен Ирак. Това предаде ТАСС, като цитира шефът на иракското Бюро по въпросите на йезидите Хюсеин Каиди.

Гнусна мода! Делфинското месо – хит в заведенията във Варна и Бургас, а и в столицата

Веднага след Втората световна война делфинско месо у нас се сервира масово в заведенията не само във Варна и Бургас, а и в столицата. При това то не е рядък деликатес, а единственото месно блюдо в кръчмите през годините на купонната система, разказват стари хора, цитирани от „168 часа”.