27.10.2016

Отвратително: Хирург се снима на ВИДЕО (18+) как по време на операция размахва парче кожа и тлъстини на пациентка

Колумбийският пластичен хирург Давид Махана си навлече негодуванието на сънародниците си, снимайки клип, на който танцува, докато прави операция. На всичкото отгоре на записа се вижда, че той държи тъкан на оперираната пациентка. 

Още

Драма във "Фермата"! Тайна хирургична интервенция извади Гери Дончева от играта(ВИДЕО)

Тази седмица в дуела във "Фермата" един срещу друг се изправиха Гери Дончева и Юлиана Попдимитрова. По време на едно от изпитанията обаче на Гери ѝ потече кръв и се наложи тя да напусне риалитито.

Хирург снима видео как танцува на операция

Колумбийският пластичен хирург Давид Махана си навлече негодуванието на сънародниците си, снимайки клип, на който танцува, докато прави операция. Отгоре на всичко на записа се вижда, че той държи тъкан на оперираната пациентка. Той бе обвинен в незачитане на пациента и професията. Но хирургът твърди, че вдигналият се шум е безпричинен и самият той е станал жертва. По думите му на операционната маса е била собствената му леля, която искала да се стегне кожата на корема й. Отделно тя сама искала да се направи видеото, "за да има спомен от операци...

Шок! Известен неврохирург потресе всички: Успешно присадих глава (ВИДЕО)  

Италианският неврохирург Сержо Канаверо заяви, че е извършил успешна операция по присаждането на глава. Той разпространи видео с мишка и куче, които са преживели пробната операция по присаждане на глава.

Брат на пациент на болница изпочупи с бухалка колата на хирург (ВИДЕО)

В град Фрязин, близо до Москва, на паркинга на болница пиян родственик на пациент разби с бухалка автомобил, принадлежащ на хирург. Около 40-годишният мъж дошъл в болничното заведение, където в тежко състояние се намирал неговия брат и пред очите на пациентите започнал да унищожава колата.