28.10.2016

Елен Колева изхвърча от "Фермата"

Актрисата Елен Колева изхвърча от шоуто "Фермата". След изключително тежка битка с Ева, перничанката спечели безапелационно с 10:0.

Още

Елен Колева си махнала нещо от тялото преди да влезе във „Фермата“, вижте какво е то

Елен Колева си е махнала две бенки по тялото дни преди да влезе във „Фермата“. Образуванията й били по рождение и растели заедно с нея, заради което тя се притеснявала да не ги закачи или нарани по невнимание, пише HotArena.

Елен Колева: "Фермата" спря емоционалната агония с Калин!

Излязох смирена от шоуто, твърди актрисата пред Dnes.bg

Във "Фермата" става страшно! Брутална закана за убийство разтърси Елен Колева

Страшни закани си изсипаха двете дуелистки Ева и Елен минути преди влизане в битка за отпадане от "Фермата". Ще те убия! Искам сърцето на Елен, заяви перничанката. Абсолютно съм нахъсана не да победя аз, а за да победи доброто. Тя е много агресивна, а това ще е битка между доброто и злото, контрира актрисата.

Елен Колева влиза в епична битка във "Фермата" - залогът е оцеляване в шоуто

Основният конфликт във втори сезон на “Фермата” е противопоставянето на известни срещу непопулярни участници. В третия дуел една срещу друга ще се изправят две силни жени, за да защитят честта на своя лагер.  

Елен Колева – между "Фермата" и Фройд

Любовта е двигателят на всичко, настоява актрисата

Елен Колева първа напуска „Фермата“?

Елен Колева вероятно ще бъде първата участничка от втория сезон на „Фермата”, която ще напусне риалитито, смятат хора от екипа. Актрисата има премиера на 27 септември в „Сълза и смях”.