27.10.2016

Кола се самозапали в движение на магистрала „Тракия”

Няма пострадали, но автомобилът е изгоряла изцяло

Още

Първи СНИМКИ от зрелищната каскада на "Тракия"

Зверска тапа се образува на магистрала "Тракия" заради тира, който се обърна тази сутрин на аутобана. Тежкотоварният автомобил се е обърнал, разкъсал е мантинелата на 159-ти километър от магистралата. Част от шофьорите решават да обърнат автомобилите си и да карат в аварийната лента, а други остават блокирани в километричната опашка.

Движението по автомагистрала „Тракия“ е ограничено при 159-ти километър край Стара Загора заради катастрофа

Движението по автомагистрала „Тракия“ е ограничено при 159-ти километър край Стара Загора заради ТИР, който се е преобърнал малко след 7 ч. тази сутрин, съобщиха от МВР.  Движението в посока Бургас се осъществява по обходен маршрут от "Войводиново" - по пътя Пловдив - Поповица и от Поповица до пътен възел "Чирпан" на автомагистралата. В посока София движението се осъществява в аварийната лента, съобщават от Агенцията "Пътна инфраструктура".

ТИР се обърна и предизвика хаос на ”Тракия”

Движението е силно затруднено и едва ли скоро ще се нормализира. В катастрофата са участвали и няколко автомобила

Почина жена, пострадала при нелепа катастрофа на магистрала "Тракия"

Жена, пострадала при катастрофа на магистрала "Тракия", почина, въпреки усилията на лекарите. В сряда следобед джип предизвика катастрофа при движение на заден ход на аутобана. Джипът "Гранд Чероки" с пловдивска регистрация и е бил управляван от 64-годишен мъж. Той пропуснал отбивката за Карнобат и започнал да се движи назад в дясната пътна лента на магистралата. Шофьор кара на заден ход на магистрала „Тракия”, ранена е жена Джипът е бил застигнат от "Фолксваген Паса...

ТИР се обърна на АМ "Тракия", има километрично задръстване

ТИР се обърна на магистрала "Тракия" в района на Стара Загора, водачът на тежкотоварния автомобил е пострадал леко. Заради инцидента обаче, колоната от автомобили е близо 5 км. Обърналият се ТИР е разпилял стока по платното, а мантинелата е изцяло компрометирана.