25.10.2016

Загадъчната красота на северното сияние в Исландия (ВИДЕО)

Вижте кадри на красивото северно сияние от Исландия. Невероятното явление напомня танц на ярки светлини...

Още

Мис Исландия 2015 се отказа от конкурс, била дебела!

"Мис Исландия 2015" Арна Йонсдотир се отказа да участва в конкурса за красота Miss Grand International, след като организаторите й казаха да отслабне. Тя получила съобщение от представителите на собственика на конкурса, в което й казват, че е прекалено дебела и е необходимо да отслабне - да спре да закусва, да яде салата на обед и да пие много вода всеки ден за големия финал във вторник, пише dir.bg. 

Казаха на Мис Исландия 2015, че е дебела

"Имам намерение да се застъпя за себе си, жените по света и хората в Исландия. Няма да позволя някой да ми казва, че съм твърде дебела, за да изглеждам добре на сцената. Аз идвам вкъщи като победител и най-гордата исландка в света", заяви тя

Пиратската партия на Исландия се готви за изненадваща изборна победа

Пиратската партия на Исландия, която е една от поредицата подобни организации, зародили се в Скандинавските страни, е на прага на безпрецедентна изборна победа. Считаната за периферна партия в политическия живот на страната, Пиратската партия може да спечели до 20 процента от гласовете в предстоящите парламентарни избори, показват последните проучвания. Това ще е достатъчно, за да […] Източник Пиратската партия на Исландия се готви за изненадваща изборна победа

Повреда приземи презокеански полет с 250 пътници в Исландия

Пътнически самолет на канадската авиокомпания „Уестджет” (WestJet), летящ по линията Лондон – Торонто, кацна принудително в Исландия, съобщи канадският телевизионен канал Си Ти Ви, пише БГНЕС. „Боинг”-ът (Boeing 767) с 250 пътници и деветима членове на екипажа прекъснал пътуването си заради „механични проблеми”. Според представител на авиокомпанията става дума за евентуална неизправност на системата за охлаждане на бордното оборудване. Пътниците продължават за Канада тази сутрин с изпратените от авиокомпанията два самолета Boeing 737.

Ще припаднете по гаджето на капитана на Исландия (СНИМКИ)

Арон Гунарсон определено е човек, на когото можем да завиждаме, благородно. Освен че ще играе четвъртфинал на Евро 2016, той има невероятна жена под ръка - красивата и ослепителна Крис Йонасдотир. Нейни снимки можете да видите в тази галерия!  

Пенсионните фондове в Исландия разширяват преките инвестиции в ипотеки

Основният ипотечен кредитор - държавният Фонд за жилищно финансиране, се оттегля от пазара