21.10.2016

Задържаха примерен съпруг и баща на две деца на калъп с ученичка! Когато разследващи влязоха в дома му... (СНИМКИ)

Учител по физкултура, разследван заради секс скандал с ученичка, е заподозрян в екстремизъм. Преподавателят беше изненадан неприятно по време на полов акт с 15-годишната девойка. Срещу него започна разследване, което е на път да приеме неочакван обрат, съобщи тв каналът „Звезда”.

Още

Зеленогорски: съмнително е, когато напускаш групата 15 дни преди изборите

Твърде знаково е да напуснеш групата 15 дни преди изборите, коментира Найден Зеленогорски, след като депутатът от Реформаторския блок Станислав Иванов подаде заявление за напускане на парламентарната група на блока, пише БГНЕС. „Всеки е в правото си да решава дали да остане или не в група. За мен де факто Станислав Иванов от около година не участва активно в работата на групата, не е присъствал на нито едно заседание на ПГ и някак си не се усещаше ефективно неговото присъствие. Но това е негово лично решение, аз не мога да го виня за това, че той е преценил, че иска да остане независим народен представител”, коментира Найден Зеленогорски. Според него това по никакъв начин не нанася някаква щета на РБ, той не е член на никоя от партиите в блока. „Не бих искал да се напряга излишно ситуацията, но някак си твърде знаково е да напускаш групата 15 дни преди президентските избори и усещам някаква дълга ръка, тепърва ще поразсъждавам върху това чия е тази дълга ръка”, посочи още Зеленогорски. Той не очаква и други депутати от РБ да напуснат. 

Как изглеждаха звездите, когато нямаха стилисти?

Как изглеждаха звездите, когато нямаха стилисти?

Моуриньо: Не съм доволен, когато получаваме гол

Тази победа е много важна за нас, сподели португалецът

Ето къде бъркат политиците, когато говорят

В последните години наблюдаваме една монотонна реч в изказа на политиците, която отнема човешкото присъствие в говоренето. Това каза доц. Владислав Миланов, преподавател по Съвременен български език в СУ „Климент Охридски“.

15 неща, които ВСЯКА жена прави, когато е сама вкъщи

Жените не са чак толкова перфектни, колкото може би мъжете си мислят, че са. Нежните и деликатни страни на една жена изчезват в мига, в който тя остане сама вкъщи. И се случва това... 1. Започва да се епилира - все не й остава време за това, а ти все си наоколо. Изчезни, моля! 2. Поче

10 правила, когато избирате кола

Когато тествате, изключете радиото, не обсъждайте цената и непременно идете до някой супермаркет