21.10.2016

Левски - Дунав 2:0 /репортаж/

Левски победи Дунав с 2:0 в двубой от 9-я кръг на Първа лига....

Още

Луд екшън окървави "Дунав мост 2"

Опашките и по двата моста, свързващи ни с Румъния, със сигурност са изнервили много хора. Оказа се обаче, че на някои нервите не издържат вече и...

Километрична колона от тирове се образува на Дунав мост 2 при Видин

Колона от тирове, дълга около 4 км, се е образувала на Дунав мост 2 край Видин, съобщи БНР. Държавното радио посочва, че за пореден ден на пункта има задръствания, като колоната е достигнала около 150 тира. Недоволни шофьори казват, че заради бавното движение през граничния пункт чакат от сутринта. Същевременно от дружеството за управление на Дунав мост 2 обясняват, че на всеки 30-40 минути се пропускат по 15 тира и посочват като причина за колоните интензивния трафик. От...

Над 100 тира отново блокират Дунав мост 2

За пореден ден десетки тирове образуваха километрична опашка на Дунав мост - 2 край Видин. Колоната е от около 150 ТИР-а и се простира в продължение 4 км. Недоволстващи шофьори обясниха, че чакат от сутринта заради бавно.   От дружеството за управление на Дунав мост-2 обясниха за БНР, че на всеки 30-40 минути, а не през час, се пропускат по 15 ТИР-а. Причина за опашката е силният трафик. От началото на юни по съоръжението ежеседмично преминават по над 16 000 моторни превозни средства. Най-интензивен е бил трафикът в последната седмицата юли, когато са обслужени повече от 19 000 автомобила.

Тапите на Дунав мост започнаха, така ще е до неделя

От днес до неделя от 08:00 часа до 12:00 часа граничният пункт ще бъде затворен заради изпитания от румънска страна

Затвориха Дунав мост за профилактика

Една от основните връзки между България и Румъния – Дунав мост при Русе, бе затворена от тази сутрин заради техническа профилактика, която извършват от румънска страна, предаде бТВ. Забраната за движение на всички видове автомобили влезе в сила в 7:25 ч. Румънските власти са предупредили българските си колеги за профилактиката преди седмица, а от АПИ са разпратили информацията до всички засегнати институции. Има опашка от тирове, която е обичайна гледка, дори е по-къса от обикновено – само километър. Ограничението в преминаването на моста ще бъде въвеждано за по пет часа – от 7:25 до 12:20, всеки ден до 23 октомври включително.

Турчин отхапа пръста на нашенец в страшно шофьорско меле на "Дунав мост 2"

Див екшън се разиграл вчера на Дунав мост 2 край Видин. Българин останал без пръст след сбиване с турски гражданин, съобщава BulNews.bg. Не е ясно каква е причината за зверското меле.