25.10.2016

Фотограф откри нещо много плашещо на сватбени СНИМКИ

Фотограф от Ню Орлиънс откри нещо много странно и плашещо на снимка от сватбена церемония. Фотосите са направени в старинно имение. При по-внимателен преглед фотографът забелязал, че на заден план на един от балконите стоят хора, приличащи на сатанисти.

Още

Ти да видиш! Паяк вдигна кола, която слага скоби в София (СНИМКИ)

Снимки на автомобил за репатриране, вдигнал кола, която поставя скоби, предизвика вълна от бурни коментари в социалните мрежи. Авторката на фотосите не крие изумлението си от гледката, на която е попаднала, докато се разхожда по софийските улици.

Цветанов в Елхово: Нашата основна цел е висока избирателна активност (СНИМКИ)

Високата избирателна активност е най-голямата ни цел на тези избори, трябва да убедим възможно най-голям брой наши сънародници да дадат своя глас за развитието на България. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Елхово.

Наследникът на "Сатана": Разсекретиха и показаха за първи път руската балистична ракета от 5-то поколение „Сармат” (СНИМКИ/ВИДЕО)

Държавния ракетен център „Макеев” разсекрети първото изображение на най-новата руска балистична ракета от 5-то поколение РС-28 „Сармат”, която трабва да смени ракетата Р-36 М2 „Воевода”, да обнови и укрепи ядрения щит на страната, съобщава „Руская весна”. Русия показа най-голямата си създавана някога ядрена ракета, която е достатъчно мощна, да унищожи държава с размерите на Франция с един единствен удар, предаде и британският „Мирър“.

Мисия доброволец (СНИМКИ И ВИДЕО)

Склонността да помагаме е един от признаците за това колко сме развити като общество

Ето как фирма си остави ръцете на ул. "Козлодуй" в София, която от днес е отворена след основен ремонт (СНИМКИ)

Неправителствената организация Спаси София разпространи днес снимки от вече отворената за движение след основен ремонт ул. Козлодуй в София. Те за пореден път показват крайно некачествено изпълнение с общински пари.