28.10.2016

Д-р Неделя Щонова подлуди феновете си (СНИМКИ)

Камерен концерт на д-р Неделя Щонова подлуди феновете й във Фейсбук. Популярната водеща на медицинското предаване на бТВ обра овациите с великолепно изпълнение на Унгарски танц №5 на Йоханес Брамс пред медици на Световния конгрес по дерматология във Виена.  Красивата пловдивчанка пусна серия от фотоси от представянето си на 1 октомври по повод Световния ден на музиката.

Още

Д-р Неделя Щонова с разтърсващо послание към любимия

Доктор Неделя Щонова, която се изявява в ефира на bTV, се обясни затрогващо в любов в съпруга си арх. Валентин Маринов по случай рождения му ден. Красивата лекарка успя да просълзи стотици свои последователи. Ето посланието й в социалната мрежа:

Горещо! Д-р Неделя Щонова показа завидни прелести (СНИМКИ)

Доктор Неделя Щонова събра очите на ценителите с нова фотосесия по бански, предаде "Марица". Водещата на здравното предаване по бТВ и съпруга на бившия главен архитект на Пловдив Валентин Маринов се разходи в градината и направи стойка на ръце на първото дърво. Красивата пловдивчанка показа прелести и романтичен дух като постна под снимките стихове от Мира Дойчинова (ВИЖ долу). 

Режимът на д-р Неделя Щонова, с който всеки път ще сваляте по 7-8 килограма

Режимът на д-р Неделя Щонова се превърна в хит сред дамите, желаещи да отслабнат здравословно! Красивата лекарка е сред българките, които знаят как да се грижат за здравето и красотата си така, че да не жертват едното за сметка на другото.

Създават лъжливи рецепти от мое име

Измамници публикуват лъжливи и опасни рецепти от името на д-р Неделя Щонова. Това сподели тя във Фейсбук и алармира почитателите си да не хващат вяра на "плиткоумни" съвети за очистване, отслабване, детоксикация и други чудеса. Не вярвайте на...

Д-р Щонова тревожна и гневна: Лъжат с рецепти "от мое име"?!

Измамници публикуват лъжливи, понякога опасни рецепти от името на д-рр Неделя Щонова. Това сподели самата тя във Фейсбук и се обърна към приятелите и почитателите си да не хващат вяра на "плиткоумни" съвети за очистване, отслабване, детоксикация и други чудеса. Според популярната водеща на здравното предаване по бТВ, подобни заблуди са опасни, а хората които ги публикуват от нейно име подлагат на риск живота и здравето на читателите. Не вярвайте на подобни свръхрецепти, съветва красивата докторка от Пловдив. Тя се закани да съди сайтовете, публикували опасни информационни заблуди от нейно име.