26.10.2016

Съдът определи присъдите за Албенко и Борислав, извършили най-голямата телефонна измама у нас

Районният съд в Първомай осъди на 7 години лишаване от свобода 35-годишния Албенко Методиев и на 5 години затвор при първоначален строг режим 24-годишния му съучастник Борислав Димитров, с когото извършиха най-голямата телефонна измама у нас и ужилиха с 575 760 лв. в евро и долари 80-годишната баба Елена Ангелова от квартал „Дебър“ в града.

Още

12 г. затвор за най-наглата телефонна измама

Районният съд в Първомай осъди на 7 години лишаване от свобода 35-годишния Албенко Методиев и на 5 години затвор при първоначален строг режим 24-годишния му съучастник Борислав Димитров, съобщи в. "Труд". Двамата извършиха най-голямата телефонна измама у нас и ужилиха с 575 760 лв. в евро и долари 80-годишната баба Елена Ангелова от квартал

Старт на делото за мега измамата за 575 760 лева в Първомай

С разпит на свидетели и искания процесът да бъде прекратен и върнат на прокуратурата за доразследване започна днес в районния съд в Първомай делото за мега измамата на века, станала на 8 септември 2015г. Подсъдими са Албенко Методиев на 35 години от Елин Пелин и Борислав Димитров на 24 г. от Горна Оряховица, които били пипнати едва от трима полицаи в района край Велико Търново, броени часове след измамата. 

Албенко напави мега измамата на века - отмъкна близо 600 000 лева

С разпит на свидетели и искания процесът да бъде прекратен и върнат на прокуратурата за доразследване започна днес в районния съд в Първомай делото за мега измамата на века, станала на 8 септември 2015 г. Подсъдими са Албенко Методиев на 35 години от Елин Пелин и Борислав Димитров на 24 г. от Горна Оряховица, които били пипнати едва от трима полицаи в района край Велико Търново, броени часове след измамата.