24.10.2016

Удар: Магистрални бандити задигнаха чанта с пари от турчин

Магистрални бандити задигнаха голяма сума пари и документи от автомобил на ОМ "Тракия", съобщават то полицията. Взломната кражба е предадена на криминалисти от РУ – Труд. Сигналът е от вчера към 4 часа, чрез телефон 112. 54-годишен турски гражданин разказал, че на паркинг в района на 121 километър на АМ „Тракия” било разбито стъкло на лекия му автомобил „Хюндай” и открадната дамска чанта с лични документи и над 3700 евро.

Още

Сърбия увеличава магистралните такси

Едно от първите решения на новото сръбско правителство ще бъде увеличение на таксите за автомагистрали с 10 процента, съобщава белградският в. "Блиц", цитиран от БТА. Тази не особено популярна мярка, която трябваше да бъде приета още през февруари, но бе отложена заради изборите, е нужна за компания "Пътища", защото пътните такси не са се променяли от 23 февруари 2008 г., отбелязва изданието. Според последни оценки корекцията в цените ще донесе за една година допълнителни...

Магистралният хулиган налетя на журналисти

31-годишният непоправим пътен талибан Ангел Радичев, който нарочно блъсна автобус с пътници, си изпусна нервите в най-неподходящия момент в съда в Бургас, съобщава "Флагман". Карнобатлията скочи на журналистите и ги обвини за всичките си проблеми....

Връщат в ареста магистралния хулиган Ангел Радичев, той бесен на медиите (Видео)

Току-що окръжният съдия Захарин Захариев наложи задържане под стража за 31-годишния мъж. Така той отново ще бъде върне зад решетките. Заради вас сега отива вътре, каза видимо ядосан Радичев на излизане от съдебната зала. Той бе арестуван на място в съдебната зала където му щракнаха белезниците и го изведоха под конвой.

Връщат отново в ареста магистралния хулиган Ангел Радичев (Видео)

Току-що окръжният съдия Захарин Захариев наложи задържане под стража за 31-годишния мъж. Така той отново ще бъде върне зад решетките. Заради вас сега отива вътре, каза видимо ядосан Радичев на излизане от съдебната зала. Той бе арестуван на място в съдебната зала където му щракнаха белезниците и го изведоха под конвой.

Около денонощие ще е необходимо за поправка на магистралния водопровод "Варна-Златни пясъци"

Пробив в стоманената конструкция на най-големия магистрален водопровод "Варна-Златни пясъци" е причината за частични нарушения и спиране на водоподаването по засегнатото трасе, съобщиха от ВиК- Варна. От дружеството уточняват, че за отстраняване на аварията ще е нужно около денонощие. В част от засегнатите райони - в курортите "Чайка", "Ален мак" и в квартал „Виница“ са осигурени водоноски.

Крадци пробиха магистралния нефтопровод Бургас - София

Крадци предизвикаха разлив от магистралния нефтопровод Бургас - София в района на град Септември, след като пробиха тръбата в близост до магистрала “Тракия“.  Докато крадците се опитвали да монтират кран, горивото бликнало в 15-метров гейзер, който бил забелязан от пътуващи по магистралата шофьори. След сигнал на телефон 112 на място са се отзовали екипи на пожарната, полицията и гражданската защита. Районът в радиус 50 метра е напоен с нафта. Според разследващите само една искра е можела да предизвика огромен пожар, който е щял да затрудни и движението по автомагистралата. Крадците са успели да избягат и се издирват. Случаят се разследва от РУП Септември.