23.10.2016

Клиентите на ЧЕЗ 400 пъти без ток заради строители

Над половин милион души са били засегнати

Още

ЧЕЗ призовава за бързи мерки срещу кражбите на електроенергия

За бързи мерки чрез законодателни промени, които да включват строги и ефективни санкции за овладяване на кражбите на електроенергия и посегателствата над съоръжения от електроенергийната инфраструктура, призова Потребителският съвет към ЧЕЗ. Това съобщават от дружеството.

Младеж изчезна, а полицията не го издирва

18-годишно момче е в неизвестност, а близки и приятели на семейството се обърнаха със зов за помощ в социалните мрежи. Младежът се казва Кирил и е в неизвестност от 21-ви октомври, сутринта. Все още не са минали 48 часа от изчезването му и МВР не...

Зов за помощ! 18-годишно момче изчезна, полицията още не го издирва

18-годишно момче е в неизвестност, а близки и приятели на семейството се обърнаха със зов за помощ в социалните мрежи. Младежът се казва Кирил и го няма от 21октомври, съобщава stz7.com.

В Мексико е бил арестуван бивш полицейски началник, свързан с изчезвания на студенти

В Мексико е бил арестуван бивш полицейски началник по време на разследване около изчезването и клането на 43 студенти по педагогика в югозападния град Игуала преди две години, предаде Reuters.

Изчезналата космическа сонда се е разбила на Марс

След като в сряда европейският модул "Скиапарели" беше спуснат към повърхността на Марс, но минута преди да се приземи сигналът му изчезна, от НАСА съобщиха, че сондата се е разбила. Снимки, направени от техен телескоп показват черно петно на мястото, където е паднала машината.