22.10.2016

132 души са гласували за кмет в с. Станево

132 души са гласували за кмет в село Станево, община Лом. Това каза за Радио “Фокус”- Видин Теодора Каменова-Ценкова, председател на Общинската избирателна комисия. Тя посочи, че това е малко над 50% от всички избиратели в населеното място. Изборната обстановка е спокойна. Няма сигнали за нарушения.

Още

Станево се прощава с трагично загиналия си 23-годишен кмет

Днес е погребението на трагично загиналия новоизбран кмет на ломското село Станево Цветомир Иванов, пише BulNews.bg. Припомняме, че младежът загуби живота си при автомобилна катастрофа в четвъртък. Произшествието е станало малко преди 21 часа на пътя от село Ковачица към Козлодуй. Младежът шофирал автомобил „Форд Сиера“, когато на ляв завой загубил контрол над управлението на колата, излетял от пътното платно и се блъснал в дърво. Ударът бил толкова силен, че шофьорът загинал на място.

Кметът на ломското село Станево е загинал при автомобилна катастрофа

Новоизбраният кмет на ломското село Станево е загинал при автомобилна катастрофа около 21 часа снощи. На ляв завой 23-годишният Цветомир Иванов изгубил контрол над автомобила, който излязъл от пътното платно и се блъснал странично в дърво. Инцидентът е станал край родното му село, където на извънредни избори в неделя спечели кметския пост. Според полицията причина за удара е несъобразена скорост.

Новият управник на Станево загина при тежка катастрофа

23-годишният Цветомир загубил управление и се блъснал в дърво

Избират отново кмет на село Станево

Двама са кандидатите за кмет на ломското село Станево на частичните местни избори днес. ПП ГЕРБ издига Малина Рангелова,а нейн конкурент е Цветомир Иванов от "Народен съюз". До 14 часа от общо 260 гласоподаватели бюлетина за новия управник са пуснали 146 жители на селото. Секцията се помещава в местното читалище.

Първа СНИМКА на колата-ковчег, в която загина младият кмет на ломско село

Новоизбраният 23-годишен кмет на ломското село Станево - Цветомир Иванов почина при автомобила катастрофа. Инцидентът е станало на пътя от село Ковачица в посока Козлодуй. Младият кмет губи управление над автомобила, излиза от пътното платно и се блъснал в дърво, съобщава Нова телевизия. Цветомир Иванов е издъхнал на място.