27.10.2016

Броят на ранените при експлозия в ресторант в Малага е достигнал 90 души

Броят на ранените вследствие на експлозия в ресторант в град Велес-Малага, в южната част на Испания е достигнал 90 души, като състоянието на петима от тях е сериозно, предава ABC News. Властите все още не са потвърдили, че изтичане на газ е причинило взрива. Кметът на града отбеляза, че ще започне разследване във връзка с инцидента.

Още

Труп с отрязани гениталии шокира Малага

Скандално убийство шокира властите в испанския град Малага, съобщи „Express”. Британски гражданин беше открит мъртъв и вързан полугол на пейка в градското летище. Още по-шокиращото било, че гениталиите му били отрязани и сложени в консерва за риба – тон. Парче шунка било поставено на задните му части. Има съмнения, че мъжът може да е бил жертва на сексуално насилие. За сега е ясно, че той се казва Стивън Алфорд и е на 51 години. В момента се води следствие по случая. Летището в Малага е четвъртото най-заето в Испания. То е един от основните коридори за туристи в страната. ...

Британец намерен мъртъв на летището в Малага

Британец бе намерен полугол и вързан за пейка на летището в Малага. Още по-странното обстоятелство за неговата смърт е, че гениталиите му са били наврени в консерва от риба тон. Парче шунка пък било намерено на задните му части, съобщава novini.london. Сигнал подал охранител на аеропорта, който открил трупа.

Шок и ужас на летището в Малага! Откриха труп на англичанин, мъжкото му достойнство било навряно в консерва от риба тон

Британец бе намерен полугол и вързан за пейка на летището в Малага. Още по-странното обстоятелство за неговата смърт е, че гениталиите му са били наврени в консерва от риба тон. Парче шунка пък било намерено на задните му части, съобщава novini.london

Малага с изразителна победа

Домакините се наложиха с 4:0 срещу Леганес

Експлозии в Милано и Малага раниха над 100 (Обзор)

В Италия не изключват взривът да е умишлен Най-малко 100 души бяха ранени при две експлозии, които разтърсиха заведения в Испания и Италия в събота вечер, съобщи Ройтерс. 90 души пострадаха при взрив на газова бутилка в ресторант в испанското градче Велес-Малага в Андалусия, на почти 40 км източно от популярния сред туристите град Малага.