22.10.2016

Екоминистерството ще приема електронни заявления за ОВОС и екологични оценки

Плащането на таксите може да става през системата, тъй като е свързана с еРay

Още

Мая Новоселска блести в Театър "199"

Премиерните представления в прочутото мазе са на 22 октомври, 4 и 18 ноември   Мая Новоселска отново доказва, че има изтънчен вкус към словото, рисунките и джаза. Малката голяма актриса е готова с моноспектакъла си "Тъгопоглъщач". Който дори веднъж е имал удоволствието да разговаря с Мая, е наясно, че тази измислена дума разкрива много от душата й. Волната импровизация е по текстове и рисунки на Дафина Георгиева-Роня, която ще гледа някъде от рая, а автори на песните са Милчо Левиев, Ант...

103 фирми показват новости от медицината, стоматологията и фармацията в Пловдив

Високи технологии и иновативни продукти за лечение и профилактика са водеща тема на изложбата за медицина, стоматология и фармация "Медикус, Денто, Галения 2016". Тя се провежда от 19 до 22 октомври в пловдивския панаир, където са показани експонати на 103 фирми от 14 държави. "Това е форум на здравето, обхващащ всички негови аспекти",

РИА Новости: ВВС на Ирак освобождават Мосул от ИДИЛ! Разпръснаха листовки из града

ВВС на Ирак тази нощ са разпръснали над превзетия от „Ислямска държава“ град Мосул хиляди листовки, в които предупреждават жителите за предстоящата операция по освобождението на населеното място, предаде РИА Новости, цитирани от "Фокус"

РИА Новости: Какво търси в Черно море флагманът на 6-и флот на САЩ?

В началото на тази седмица флагманският кораб на 6-и флот на САЩ USS Mount Whitney влезе в акваторията на Черно море. Преди това на 7 октомври корабът напусна базата си в италианското пристанище Гаета, за да проведе учение в Черно море учение с ВМС и ВВС на Румъния по борба с надводни кораби и подводници на вероятния противник.

480 административни услуги по електронен път са в графика на новосъздадената държавна агенция "Елект

480 административни услуги по електронен път, електронни обществени поръчки и уведомяване със смс или и-мейл, когато администрацията използва личните ни данни.

480 административни услуги по електронен път са в графика на новосъздадената държавна агенция "Електронно управление"

480 административни услуги по електронен път, електронни обществени поръчки и уведомяване със смс или и-мейл, когато администрацията използва личните ни данни. Това са част от планираните дейности  в графика на новосъздадената държавна агенция "Електронно управление". Председателят й Росен Желязков посочи, че приоритетно ще стават електронни услуги, които хората ползват най-често:Един пример, който ще ви дам за една услуга, която се предоставя по електронен път, за нейното разработване са инвестирани около три милиона и за десет години я предоставяме един път. Ние нямаме нужда от такива услуги. От Агенцията обещаха опростяване на процедурите при  сделки с автомобили и повишаване на устойчивостта на информационните системи на държавните ведомства, за да се гарантира нормалната им работа по време на пикови натоварвания.