21.10.2016

Честито: Още едно бебе в поп фолк индустрията! Вижте коя е бъдещата майка

В чалга средите явно бременността е като заразно заболяване, което се прихваща по въздуха. След като в Пайнер се напълни с бъдещи родилки, щастлива вест научаваме и за Джина Стоева. Звездата тръгна по пътя на самопродуцирането като много свои колежки, но сега ще се отклони към бъдещото майчинство.

Още

Интересни сблъсъци още на старта в Суперлигата, вижте програма

Вечното дерби ЦСКА - Левски насрочено за 18 ноември

Кликнете където искате в този празен квадрат и вижте как са го направили още 160 000 души

Нов любопитен експеримент в интернет си поставя за цел да провери силата на колективното мислене сред стотици хиляди потребители. Задачата е съвсем проста - само отворете тази страница и ще видите един празен квадрат, след което изберете напълно произволно място в него и кликнете с мишката.Когато го...

Още на старта: Емануела с тайна мисия във "ВИП Брадър"! Вижте кой ще бъде нейн съучастник

Както по-рано съобщихме, фолк фурията Емануела влиза в най-скандалното шоу в страната. Големият брат веднага я натовари с тежката задача да се преструва, че има любовна авантюра с един от участниците. Честта се пада на Борислав. Те трябва да се държат като лудо влюбени и да покажат изпепеляващата си любов по най-очевидния начин.

Цената на фалиралия "Карфур" в Бургас се срина още, вижте за колко можете да си го купите

Цената на фалиралия „Карфур“ в МОЛ Бургас Плаза се срина до 922 лева на кв.м, предаде Флагман. Частният съдебен-изпълнител Тотко Колев обяви втора публична продан за имота, след като на първия търг през август не се яви нито един кандидат. Тогава обаче и цената бе доста по-различна – 14,5 млн.лева.

Деси Кулелиева: Вижте красотите на София и ще я обичате още повече

В Деня на София ви срещаме с една дама, която има афинитет към красивото и когато говорим за градска среда - умее да го „улови“ и запечата с фотоапарата си. Десислава Кулелиева отдавна снима столицата и в 2 поредни години подрежда изложби – „Детайлите на София“ 1 и 2 - пред Музея за история на София (Централната минерална баня) и пред Народния театър „Ив. Вазов“. Деси е фоторепортер от 24 часа, носител е на редица престижни награди от фотоконкурси и форуми. Позитивен човек е и обръща внимание повече на красивите сгради и техните детайли, но казва, че фасадите е крайно време да се изчистят от кабели и безсмислени графити. Издаден е и луксозен фотоалбум с нейни детайлни снимки, плюс информация за обектите и къде точно се намират. Представителен сборник, с който всеки чужденец – важен гост, се награждава. Деси благодари за подкрепата на Столичната община, на публиката, която оценява творбите ѝ, както и на… хората, които поддържат парковете красиви и цветни. Продължава да снима и докато чакаме следващата ѝ изложба - Детайлите на София 3, чуйте какво разказа през Радио София.PS: Довечера в сградата на Софийската опера и балет Деси Кулелиева ще бъде сред отличените в Церемонията за връчване Наградите на Столичната община за ярки постижения в областта на културата.

Още един вариант за Бербатов, вижте кой го иска

Съндърланд с интерес към българина според английско издание