22.10.2016

Възрастен мъж загина при пожар във Велико Търново

Инцидентът е станал в ранните часове на тази сутрин

Още

Далаклиев помага на малката Йоана от Велико Търново

Световният шампион по бокс гостува на благотворителен турнир по риболов

Зрелищна СНИМКА! Вижте как кола се взриви в движение във Велико Търново!

Лек автомобил зрелищно изгоря днес следобед в непосредствена близост до търговски център във Велико Търново. За това сигнализира зрител на bTV, който е изпратил и зрелищна снимка от момента на взрива.

Пожар и експлозия пред мол във Велико Търново

Кола се взриви, капакът й удари възрастна жена

Кола се взриви във Велико Търново

Лек автомобил се самозапали в движение и след минути се взриви във Велико Търново, предаде Нова тв. При експлозията предния капак на колата изхвърчал на около 60 метра от мястото на инцидента и ранил 63-годишна жена. Тя не е пострадала сериозно. Собственикът на автомобила установил, че има технически проблем и се отправил към специализиран магазин, за да набави нова бензинова помпа за газовата уредба на превозното средство. Когато наближил търговския обект, откъм двигателя се извили дим и пламъци. Секунди след като спрял и излязъл от колата, последвал взрив. Автомобилът е напълно изгорял. След минути на мястото пристигнали две пожарни, линейка и полиция. По случая е образувано досъдебно производство.

Кола с газова уредба се взриви до мола във Велико Търново

Лек  автомобил с газова уредба се взриви  във Велико Търново, а тътенът хвърли в ужас жителите на гъсто населения кв."Триъгълника".  За щастие жертви и сериозно пострадали няма, въпреки че предния капак отхвърчал на близо 50 метра и ударил възрастна жена. Около 15 ч. Фолксваген Голф се запалил в движение на ул.

600 милиона евро струва магистралата Русе - Велико Търново

600 000 000 евро ще струва на държавата магистралата Русе – Велико Търново, стана ясно на областна комисия в дунавския град. Парите трябва да дойдат от европрограми и от бюджета. До изтичането на 2016 трябва да бъде готова и оценката за...