23.10.2016

Цачева: Вярвам, че победата е наша

"Благодаря за доверието. Но бързам да кажа: аз нямам илюзии - и в живота, и в политиката. Доверието се отстоява и защитава. Днес с г-н Манушев получаваме доверието на най-силната политическа партия. Искам да съм пределно ясна - аз днес съм заредена с политическата ни енергия за стабилност и сигурност. Убедена, че нашата партия работеше за всички български граждани". Цецка Цачева е кандидатът на ГЕРБ за президент Това коментира Цецка Цачева, след като стана ясно, че тя е канд...

Още

19 "факта", в които вярваме, а не бива

Множество митове, суеверия, погрешни тълкувания на факти, бабини деветини и т.н. са познати на съвременното ни общество. Някои от тях обаче по една или друга причина толкова много са се утвърдили в съзнанието на хората, че днес ги приемаме за научно доказани факти, каквито те

Йорданка Фандъкова: Вярвам, че г-жа Цачева ще бъде успешен президент

Дори от опозицията признават, че г-жа Цачева е един компетентен и много балансиран юрист, похвали съпартийката си и кандидат-президент на ГЕРБ столичният градоначалник.

Най-големите заблуди за здравето, в които вярваме

Често сами или с помощта на различни мними експерти се въвеждаме в самозаблуда. Понякога спорни факти набират такава популярност, че цели общества започват да им вярват. Това важи за всички сфери на живота, но най-често за новата световна мания – здравословния начин на живот. Представяме ви най-големите заблуди за здравето, в които всички вярваме.

„Вярваме в доброто”: Вместо цветя за сватбата - благотворителен жест

Младо семейство от София купи и дари апаратура на неонатологията в Бургаската болница

Използвах тази магия срещу бръчки за 2 седмици ... Сега не вярвам на очите си!

Този мехлем - чудесна алтернатива на скъпите козметични продукти от магазина. Компонентите отдавна е доказано, че са ефективни срещу дори най-дълбоките бръчки. Подготовката на мехлема не е лесна, но резултатът ще изненада дори и на най-взискателните дами!