26.10.2016

Виктор Орбан: Мигрантите са жертви на либералната европейска политика

Според министър-председателя на Унгария Виктор Орбан мигрантите са жертви на либералната европейска политика и на местните конфликти, пише Heti Vilaggazdasag „В неделя мнозина ще обърнат внимание на Унгария и въпреки, че на пръв поглед въпросът на референдума е прост, в момента той засяга съдбата на Европейския съюз и на Унгария“, заяви Орбан.

Още

Виктор Орбан: Разпределението на мигрантите в ЕС е в задънена улица

Унгарският премиер поискал въпросът да бъде изваден от дневния ред на съюза, но предложението му е било отхвърлено от председателя на Еврокомисията Жан-Клод Юнкер

Виктор Орбан се провали с референдума за мигрантите

В допитването са участвали под 50% от гласоподавателите, което го прави невалидно

Виктор Орбан каза какво се случва с всяко увеличаване на мигрантите

Министър-председателят на Унгария Виктор Орбан призова унгарците да отхвърлят квотите на ЕС за преразпределение на мигранти на референдума в неделя. Той използва страха от екстремистки нападения като инструмент за насърчаване на гласоподавателите да се включат в референдума, който не е сигурно дали ще достигне необходимата избирателна активност, за да бъде валиден, предаде Ройтерс, цитирана от БТА.

Виктор Орбан: Мигрантите ще направят Европа неразпознаваема

Унгарският премиер Виктор Орбан отново разкритикува миграционната политика на ЕС, като заяви, че масови мигрантски потоци от Африка ще залеят Европа през следващите десетилетия, предаде Асошиейтед прес. Орбан каза в парламента, че ако голям брой мигранти бъдат допуснати в ЕС, по-високата раждаемост сред мюсюлманите ще доведе до това "Европа да стане неразпознаваема". Унгарският премиер Виктор О...

Виктор Орбан: ЕС да държи "възможно най-далеч на юг" мигрантите

Унгарският премиер похвали страните, които помагат на България

Виктор Орбан: Европа трябва да се защитава от мигрантите

Европа привлича поток от мигранти, които може да разрушат съществуващия в региона ред, затова тя трябва да се защитава. Това заяви министър-председателят на Унгария Виктор Орбан в рамките на участието си в XXVI Икономически форум в полския град Криница-Здруй, предава TACC, цитирана от "Фокус".