24.10.2016

Дървата в Русе поскъпнаха

С наближаване на зимните дни в Русе вече започна масовото зареждане с дърва за огрев. Търговците обаче веднага повишиха сезонно цените на дървесината. Независимо от начина на предлагане – на тон или на кубик, най-търсената – дъбовата дървесина, или т.нар. меше, е поскъпнала средно с около 5 лева спрямо 2015-та.

Още

Люпко: Бих се извинил на Спас Русев

Подадох оставка, за да шокирам играчите, добави бившият треньор на Левски

Свободни работни места в Русе към 25 октомври

Бюро по труда - Русе /общините Русе, Сливо поле, Иваново/ *Работни места за младежи до 29 години, разкрити по проект 2014BG05M90PO01-1.2014.001-C0001 "Нова възможност за младежка заетост"/"МЛАДЕЖКА ЗАЕТОСТ"/ на ОП "Развитие на човешките ресурси"...

Къде спира токът на 25 октомври в Русе

Бюлетин за планови прекъсвания на територията на област Русе Вторник, 25.10.2016 г.: В периода 24.10.2016 - 28.10.2016 от 08:30 ч. до 16:30 ч., поради извършване на неотложни ремонтни дейности на съоръженията за доставка на електроенергия, ще бъде...

Намериха захвърлен противотанков гранатомет в Русе

Ръчен противотанков гранатомет беше намерен в квартал на Русе. Открила го жена, минавайки покрай гаражи в квартал Дружба. Тъй като не знаела към кого да се обърне, го занесла в близкия център за Спешна помощ. От полицията ограничиха достъпа до гранатомета и започнаха разследване, предаде БНТ. По обяд възрастна русенка подала сигнал, че е намерила захвърлен противотанков гранатомет на поляна край в кв. Дружба. Жената отишла до Центъра за Спешна помощ да подаде сигнала, но там не й повярвали и тогава тя решила да донесе гранатомета на място. Не се притеснила, защото видяла, че е празен. Хора от квартала коментираха, че в района преди време са виждали съмнителти мъже с коли със затъмнени стъкла. На гранатомета, изненадващо, освен инструкциите, има залепен и стикер на русенска мебелна фирма, която от години вече има само магазин в града. Собствениците му коментираха, че не са наясно как този стар етикет се е появил върху оръжието.

Русенка вдигна на крак полицията

Тръба от гранатомет е била намерена в контейнер пред Центъра за спешна помощ в кв. Дружба“ днес. Сигналът за опасната вещ бил подаден около 12,30 часа.

Русенка вдигна накрак полицията

Тръба от гранатомет е била намерена в контейнер пред Центъра за спешна помощ в кв. Дружба“ днес. Сигналът за опасната вещ бил подаден около 12,30 часа.