25.10.2016

Чуйте песента "Вълшебен ден", която ще ни представи на Детската Евровизия

Във видеото към песента участват над 20 деца, с изявен талант в музиката, танца и спорта. По време на снимките Лидия Ганева е облечена с тоалети, специално създадени за нея от дизайнерката Радина Томчева.

Още

"Вълшебен ден" отива на Детската Евровизия

Малката и красива Лидия Ганева отправя послание към света

Премиера на българската песен за Детската Евровизия днес

Официалната премиера на българската песен за Детската Евровизия 2016 предстои днес в предаването на БНТ1 „Денят започва с Георги Любенов”. Вече е готов и видеоклипът към „Вълшебен ден” на славейчето от Пловдив Лидия Ганева, който зрителите ще видят в неделната сутрин. Той е дело на режисьора Васил Стефанов и неговата амбиция е да представи таланта и уникалността на всички деца. „В клипа ще има доста вълшебства, надявам се. Самите деца са вълшебни сами по себе си. Тези, които участват във видеото са феноменални и успяха да покажат това по най-до...

Започнаха снимките на видеоклипа към песента на Лидия "Вълшебен ден"

Започнаха снимките на видеоклипа към песента "Вълшебен ден", с която 10 - годишната Лидия Ганева ще представи България на Детската Евровизия в Малта. Идеята е във видеото да бъде представен таланта на много българчета - сред които шахматист, футболист, балерина. Режисьор на "Вълшебен ден" е Веселин Стефанов, а официалната премиера на песента и видеото към нея ще е след две седмици. Виждате първи- кадри от снимачната площадка.

Графа направи песента за финала на детската Евровизия в Малта

Владимир Ампов-Графа написа музиката и текста към песента, с която 10-годишната Лидия Ганева ще ни представи на финала на конкурса в Малта. Работното заглавие на парчето за сега е “Вълшебен ден”, а самата Лидия вече започна да го подготвя. Тя ще я представи за първи път през септември, а финалът на детската Евровизия ще е на 20 ноември в Ла

Започна работата по българската песен за детската Евровизия

  В процес на създаване е песента, с която България ще бъде представена на Детска Евровизия 2016. По музиката и текста работи успешният певец и композитор Владимир Ампов-Графа, с продуцентското участие на БНТ, предаде БГНЕС. Песента е с работно заглавие „Вълшебен ден” и задачата на екипа на "Монте Мюзик" е да вплете в мелодията и текста послание за силата на детските мечти, които могат да превърнат света в по-добро и светло място за живеене. Лидия Ганева, която ще представи страната ни на международния песенен конкурс тази година, много хареса композицията и вече я подготвя. Владимир Ампов-Графа бе част от журито на националната селекция "Децата на България са супер" и е запознат с гласовите характеристики на 10-годишната победителка, която зрителите безапелационно избраха след оспорвана надпревара. „В момента Влади Ампов е един от най-актуалните композитори у нас. Доверихме се на него, водени от желанието новата песен за Детската Евровизия да бъде с модерно звучене и да е близка до вкуса на тийнейджърската аудитория.” – заяви Йоана Левиева-Сойър, изпълнителен продуцент на Детската Евровизия. Музикантът има зад гърба си много хитове като автор и изпълнител. "Drama Queen", "A дано, ама надали", "Домино", "Дим да ме няма", "Невидим", "Чуваш ли ме", "Ако има рай" и "Искам те" са само част от успешните му авторски песни. Ампов е музикален продуцент на новите български музикални звезди Михаела Филева, Дивна, ВенЗи, Прея, Били Хлапето, Виктория Георгиева, Искрен Тончев-Искрата и автор на композиции за голяма част от обичаните български изпълнители, сред които са Мария Илиева, Любо Киров, Орлин Павлов, Белослава, Сантра и Руши Виденлиев. Той е известен с големите концерти, които прави, а в момента работи върху най-мащабния от тях– този на 6-ти април 2017 г. в зала "Арена Армеец". Премиерата на новата българска песента за Детската Евровизия ще бъде през месец септември. С нея 10-годишната харизматична певица ще представи страната ни в 14-то издание на песенния конкурс, който ще се проведе на 20-ти ноември в малтийската столица Валета. Предстоящото телевизионно шоу ще бъде по-различно от познатите досега. За първи път спектакълът ще се реализира от три локации и ще започне в по-ранен час от обичайното – 17:00 часа местно време. Досега 15 държави са потвърдили присъствие в Детската Евровизия 2016. Участието си в надпреварата подновяват Полша и Кипър, които отново се завръщат в конкурса.