21.10.2016

Чудите се защо Жана Бергендорф се чеше непрекъснато? Това разкритие ще ви потресе!

Поведението и видът на скандалната певица Жана Бергендорф в риалити шоуто "ВИП Брадър" уплаши сериозно нейните поддръжници и наля вода в мелницата на слуха, че изпълнителката е пристрастена към най-опасната и смъртоносна дрога – хероина.

Още

Жана Бергендорф избухна в сълзи! Това, което й причини Големия брат, е ужасяващо!

Биг брадър успя да разплаче скандалната певица Жана Бергендорф. Тя отново влезе в изповедалнята, за да категоризира съквартирантите си като „най-надут”, „най-голям интригант”, „най-превзет”, „най-секси” и „най-скучен”. Задачата се оказа сериозно изпитание за изпълнителката и я накара да избухне в плач.

От кокаина главата ми е пълна с гной

Жана Бергендорф не е взимала наркотици, откакто е влязла във Вип Брадър. Това разкри самата тя в разговор с фолк певицата Емануела в предаването. "Тук съм, за да си почина, да ги спра", призна тя. "Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си...

Жана Бергендорф за наркотиците: Шмърках много, а сега тялото ми се руши

Не съм взимала наркотици от както влезнах във формата. Тук съм, за да си почина, да ги спра. Тази откровена изповед направи Жана Бергендорф във „ВИП Брадър”. Пред Емануела тя си изля душата: „Най-важното ми е да спра кокаина. Знам какво съм си причинила. Трябва да ме оперират, защото главата ми е пълна с гной и затова толкова ми тече носът.

Лакомия до шия! Жана Бергендорф стана 70 кила

Жана Бергендорф удари 70 кила и продължава да дебелее. Откакто е във „ВИП Брадър”, певицата няма какво да прави и вероятно затова, когато не се кара с никого, се тъпче с каквото намери. Тя не се притеснява да яде по няколко филии хляб, когато седне на масата, които щедро гарнира с каквото намери. В резултат стройната доскоро изпълнителка започва все повече и повече да придобива формата на цепелин, пише „Уикенд“.

Всички обръщат гръб на Жана Бергендорф

В немилост ще изпадне скандалната певица Жана Бергендорф след излизането си от Къщата на "ВИП брадър". В това са убедени приближени до изпълнителката на "Самурай", а причината е повече от ясна - тя така и не оправда доверието, което за пореден път й гласуваха нейното семейство и продуцентите от "Вирджиния рекърдс".

Синът на Жана Бергендорф учи пети език

Леон, 6-годишният син на Жана Бергендорф, е изолиран от телевизията и това, което се случва с майка му във "ВИП брадър". Същия метод за имунизация на детето срещу злобните коментари и спекулациите около кримиинцидентите с нея певицата спазваше и...