25.10.2016

Симона Загорова с бляскаво парти за 20-тия си рожден ден, типично по чалгаджийски! (СНИМКИ)

Дъщерята на Глория се трансформира с всеки изминал ден и вече няма и помен от пълничкото и срамежливо момиче от преди години. Сега Симона прилича на истинска фолк фурия и няма как да е другояче, щом е израснала с примера на примата на фолка пред очите си, пише Хот Арена.

Още

Диетата на дъщерята на Глория - 6 килограма за 20 дни

Една от най-видните диетоложки на България - д-р Емилова, пак има причина за гордост, тъй като красива дъщеря на Глория успя да отслабне с нейна диета. Симона Загорова го направи и в момента е с цели 6 кг. по-малко, пише Doctorbg.net. На ден е...

Тайната диета на дъщерята на Глория, благодарение на която влезе в най-тясната си рокля

Една от най-видните диетоложки на България - д-р Емилова, пак има причина за гордост, тъй като красива дъщеря на Глория успя да отслабне с нейна диета. Симона Загорова го направи и в момента е с цели 6 кг. по-малко, пише Doctorbg.net.

Дъщерята на Глория се тунингова за 100 бона

Дъщерята на Глория, младата певица Симона Загорова, се похвали с нова усмивка. Наследничката на пайнерската дива, която упорито върви по стъпките на майка си, посетила реномирана клиника, в която си поставила скъпи и висококачествени фасети.

Глория и Симона кълчат кълки на летище

На импровизирано летище танцуват Глория и дъщеря й Симона Загорова в новия си клип към песента „Няма кой да ме спре”. Сингълът послужи като своеобразен подарък за феновете на примата на българския поп фолк, която вчера почерпи и за рождения си ден.