27.10.2016

Пияни и дрогирани се правят на герои от Бързи и яростни

Трима подпийнали шофьори са заловени при полицейски проверки за безопасност на движението през изминалото денонощие. В ареста на РУ-Раковски са двама жители на града, на 66 и 23 години. Около 10 часа в събота по-възрастният управлявал нерегистриран мотопед „Симсон” с концентрация на алкохол в кръвта 1,57 промила. Няколко часа по-късно, към 18 часа, било установено, че младежът е седнал зад волана на лек автомобил „Фолксваген” под въздействието на амфетамини. В първите часове на днешния ден служителите на реда в Асеновград спрели за проверка лек...

Още

Цецка Цачева: Имаме нужда от независим съд - от бързина и справедливост в правораздаването

По думите на Цачева в новия европейски бюджет България получава повече средства в областта на земеделието, което показва, че се отчитат усилията на нашата страна.

Президентът ще придвижи по най-бързия начин промените в Изборния кодекс

Ще придвижа по най-бързия начин промените в Изборния кодекс, каза днес във Варна президентът Росен Плевнелиев. Той допълни, че много по-важното е, че трябва да имаме стабилност и устойчивост на изборния процес в дните преди изборите.

Инкогнито! Режисьорът на „Бързи и яростни“ в Дупница, снима филм (СНИМКИ)

Американски екшън филм се снима в пълна секретност край Дупница, негов режисьор е Роб Коен, направил кинохитовете „Бързи и яростни“ и „Трите хикса“. Заради каскадите е затворен за по 12 часа дневно главен път Е-79 между селата Дяково и Тополница от 7,00 до 19,00 ч. Снимките ще продължат четири дни, което създава много неудобства на хората от района, съобщава Struma.bg.

Забавянето на свръхбързия интернет

Амбициозният план на Google да разшири услугата си за високоскоростен достъп до интернет в САЩ се натъкна на препятствие. То е под формата на свиване на дейността и мениджърски рокади, пише Business Insider. Във вторник от компанията съобщиха, че главният изпълнителен директор на подразделението Google Access, част от което е услугата за свръхбърз интернет Google Fiber, Крейг Барат ще се оттегли от поста. Самите планове за пускането на Fiber в осем нови града в САЩ пък са...

Какво да сготвим с тиква: 14 бързи есенни рецепти

Какво да сготвим с тиква: 14 бързи есенни рецепти

Икономиката на еврозоната се ускорява с най-бързия си темп за тази година

PMI индексът е достигнал 53,7 пункта през октомври - най-високото ниво от 30 месеца насам