28.10.2016

Кое е любимото ви число? Вижте какво ще разкрие то за характера ви

Предпочитанията към дадено число могат да разкрият някои основни черти от човешкия характер, твърдят психолози, участвали в мащабно международно проучване. То е обхванало над 44 хил. души от цял свят, съобщава Мениджър Нюз. Търсена е била връзката между любимото число и човешкия нрав, пише obekti.bg.

Още

Всяка зодия може да е досадна. Вижте как!

Тези качества нанасят големи вреди във връзките

Вижте кое стана е научно откритие №1 на 2016 година

Съкровището, което бе намерено при археологичните проучвания на в местността „Силяхар“ край Приморско, почти сигурно ще стане откритие №1 на 2016 година, съобщава Флагман. Новината за уникалната находка, датираща IV век пр.Хр., бе съобщена в понеделник и предизвика същинска сензация, а Приморско влезе във водещите новини на всички национални медии.

Лондон тръпне в очакване: Твърди се, че Кейт Мидълтън чака момиче! Вижте как ще се казва то!

От няколко дни медиите упорито пишат, че херцогинята на Кеймбридж, Кейт Мидълтън за трети път е бременна, а сега се твърди, че е разкрит и пола на бебето. Според медиите, херцогиня вероятно ще роди момиченце.

Ужасът на АМ „Тракия” е неописуем! Вижте ВИДЕО от въздуха от тежката катастрофа

Като по чудо без пострадали се размина преобръщането на камион тази сутрин на автомагистрала „Тракия”. За часове обаче движението при 159 км в района на Стара Загора беше блокирано.

Вижте какво направи Танева заради имотните измами в Бистрица

От днес е отстранен директорът на Поземлена комисия-Панчарево. Това каза министърът на земеделието и храните Десислава Танева във връзка с фалшифициране на документи и подписи за частни и общински имоти в Бистрица и Панчарево и проверки, предаде „Фокус”. 

Връх на наглостта! Вижте какво сътвориха крадци (ВИДЕО)

Видео от охранителна камера в къща във Флорида показва нагло влизане с взлом. Двама крадци проникват в дома, докато семейството спи. Апашите влизат и изнасят предмети от стаята, в която спят две деца. Престъпниците задигнали револвер, мобилен телефон, кредитни карти.