29.10.2016

Родители искат още детски площадки в Благоевград

Състоянието на детските и спортните площадки в Благоевград е добро, показа репортерската ни проверка. Според повечето родители - съоръженията са поддържани, но е необходимо да бъдат изградени още площадки - предимно в кварталите на града, които са едни от най-предпочитаните места за живеене. Вижте прякото включване на Ирина Николова.

Още

Благоевградчанка яко посече гръцкия си работодател в Петрич

31-годишна благоевградчанка бе осъдена за злоупотреба с доверието на работодателя си. Силвия Пандермараки бе призната за виновна за това, че съзнателно действала против интересите на гръцките бизнесмени Спиридон Циаусис и Илиас Булумбасис, като зад гърба им източила 76 745 лв. от банкова сметка на фирмата им „ХС ФРУИТ“ ООД и ги превела в своята и в тази на фирма „Сицилия Транс 1“ ЕООД.

Раздвижва се пазарът на имоти в Благоевград

Апартаментите ново строителство в Благоевград са поскъпнали с около 10% през последната година, по-скъпо се продават и панелните жилища в кварталите „Струмско" и „Еленово". От брокерските агенции в града отчитат, че това е първото увеличение в цените на имотите през последните 5 години. Най-много жилища се купуват в широкия център на града и в кварталите от млади семейства, които теглят кредити.

Хиляди пяха с Лили Иванова в Благоевград

Примата впечатлена от кмета Камбитов – купил с лични средства билети за хора в затруднено положение Хиляди почитатели на хубавата музика пяха с несравнимата прима на българската музика Лили Иванова в зала „Скаптопара" в Благоевград. Сред официалните гости и почитатели на концерта налегендарната изпълнителка в четвъртък вечерта бяха зам.-председателят на НС Димитър Главчев, кметът на общината д-р Атанас Камбитов, зам.-председателят на ПГ на ГЕРБ Красимир Велчев, депутатът Даниела Сав...

Нелеп инцидент в Благоевград с кола без шофьор (СНИМКИ)

Паркирана кола потегли назад и спря благодарение на лек автомобил „Пежо”. Нелепият инцидент се разигра тази сутрин пред баничарницата на ул. „Александър Стамболийски” в Благоевград.

Три биса за Лили Иванова в Благоевград (Снимки)

Сред публиката, пристигнали специално за концерта, бяха депутатите Даниела Савеклиева, Красимир Велчев, Димитър Главчев.

Хиляди пяха с Лили Иванова на концерта й в Благоевград

Хиляди пяха с несравнимата прима на българската музика Лили Иванова в зала „Скаптопара" в Благоевград. Сред официалните гости и почитатели на легендарната изпълнителка на „Осъдени души", „За тебе бях", „Ветрове" Лили Иванова бе кметът на община Благоевград Атанас Камбитов. По време на своите изпълнения, Лили Иванова заяви категорично, че „Благоевград има един невероятен кмет". „Искам да му благодаря от цялото си сърце", каза Лили Иванова, като даде за пример постъпката на Атанас Камбитов, к...