27.10.2016

Фенки атакуват Ненчо Балабанов в социалните мрежи

Хубаво е, че никой не ми е написал: "Здравей, татко"

Още

Ненчо Балабанов разкри защо се е развел с бившата си съпруга

Актьорът Ненчо Балабанов, който ще е един от водещите на предаването „Пееш или лъжеш”, проговори пред списание LOVE style за връзката си с певицата Йоанна Драгнева. Двамата са заедно от малко повече от година, но любовта им не пламнала от пръв поглед. 

В ефир: Виктор Николаев изревнува Борисов от bTV и сподели мъката си с Ненчо Балабанов

Виктор Николев изревнува за гостуването на премиера Бойко Борисов в конкурентната bTV. Водещият на "Здравей, България" уж на шега помоли имитаторът на министър-председателя Ненчо Балабанов да ги компенсира.

Ненчо Балабанов прецака Алекс Раева

Безработна тази есен ще е изпълнителката Александра Раева. Бившата беквокалистка на Слави ще си търси късмета другаде, след като беше натирена от Маги Халваджиян от редиците на екипа му. Алекс години наред вървеше в комплект с Мария Игнатова и двете...

Телевизионни войни! Ненчо Балабанов прецака Алекс Раева

Безработна тази есен ще е изпълнителката Александра Раева. Бившата беквокалистка на Слави ще си търси късмета другаде, след като беше натирена от Маги Халваджиян от редиците на екипа му. Алекс години наред вървеше в комплект с Мария Игнатова и двете водеха музикалния формат "Х фактор". Хубавиците често бяха определяни от зрителите като най-успешните водещи в родния ефир, пише България днес.

Ненчо Балабанов живее на ръба, актьорът със солидна застраховка живот

Ненчо Балабанов си е направил солидна застраховка живот, но се надява тя никога да не бъде осребрена. Актьорът, който стана известен с имитациите си на премиера Бойко Борисов, обожава всички опасности и вместо да се пази от тях, често сам дърпа дявола за опашката. За зевзека адреналинът се е превърнал в наркотик, който търсел непрекъснато, пише hotarena.net.

Ненчо Балабанов и Йоанна Драгнева заедно на море

Най-добрият имитатор на Бойко Борисов Ненчо Балабанов и неговата любима - певицата Йоанна Драгнева, решиха да заминат за няколко дни на море. И двамата публикуваха кадри в профилите си в инстаграм как се забавляват на моторна лодка, докато събират тен. Те не уточниха къде са на ваканция. Ненчо само написа, че са като в рай.