27.10.2016

Хороскоп за 2 октомври: Краят на седмицата идва с трудности за скорпионите и стрелците!

Овните ги чакат неприятни събития, за разлика от хубавия ден който предстои за телците. Раците ще бъдат финансово зависими, а лъвовете няма да имат настроение през целия ден.

Още

Краят на „Ислямска държава” се вижда! Ето причината

НАТО подкрепи водената от САЩ международна коалиция срещу близкоизточната радикална групировка „Ислямска държава“ с разузнавателни полети, пише баварският вестник Die Frankfurter Allgemeine Zeitung. 

Дойде ли краят на "Замунда"?

След като преди няколко дни за кратко беше спрян сайтът за безплатни книги "Моята библиотека" (chitanka.info), днес не работи "Замунда". Пиратският сайт има хиляди потребители, които теглят от него безплатни филми, музика, програми и книги. Това не...

Идва ли краят на атмосферните мотори?

По всичко личи, че екологичните стандарти работят в полза на принудителното пълнене

Дмитрий Песков: Краят на войната в Сирия няма да е в близко бъдеще

Иракските сили за сигурност са ликвидирали 48 въоръжени лица, които са щурмували части от Киркук. Отговорност за внезапната атака е поела "Ислямска държава", съобщи ръководителят на полицията в града. Той уточни, че някои от тях са се взривили, докато са били притиснати от силите за сигурност. Междувременно говорителят на Кремъл Дмитрий Песков заяви пред телевизия "Вести", че задачата на Русия е да освободи Сирия от терористични групировки и да се предотврати разцеплението й. Той обаче добави, че не вижда край на войната в Сирия в близко бъдеще. 

Вижда се краят на следарбитражната сага за АЕЦ „Белене”

Четири месеца след решението на Арбитража за АЕЦ "Белене", с което българската НЕК бе осъдена да заплати 620 млн. евро на руската...

Хороскоп 21 октомври: Краят на работната седмица крие неприятни изненади за 8 зодии

Краят на работната седмица крие неприятни изненади за 8 зодии.Близнаците ще срещ­на­е труд­нос­ти при бо­ра­ве­не­то с фи­нан­со­ви въп­ро­си, а Везните не трябва да поз­вол­ява­т на чувс­тва­та да над­де­леят над ра­зу­ма. Вижте какво ви очаква и вас!