26.10.2016

Премиера на българската песен за Детската Евровизия днес

Официалната премиера на българската песен за Детската Евровизия 2016 предстои днес в предаването на БНТ1 „Денят започва с Георги Любенов”. Вече е готов и видеоклипът към „Вълшебен ден” на славейчето от Пловдив Лидия Ганева, който зрителите ще видят в неделната сутрин. Той е дело на режисьора Васил Стефанов и неговата амбиция е да представи таланта и уникалността на всички деца. „В клипа ще има доста вълшебства, надявам се. Самите деца са вълшебни сами по себе си. Тези, които участват във видеото са феноменални и успяха да покажат това по най-до...

Още

Седмица преди финала на детската Евровизия Лидия Ганева заминава за Малта

Владимир Ампов-Графа отдавна доказа, че знае как се правят хитове и може да превърне млади певци в истински звезди. Неслучайно той е човекът, който се нагърбва със задачата да напише песента, с която страната ни ще се яви на тазгодишното издание на детската Евровизия. Докато работи по парчето, в главата му звучи все един и същи глас - на

Българският представител в Детската Евровизия Лидия Ганева пя благотворително

Българският представител в Детската Евровизия Лидия Ганева се включи в благотворителна инициатива за детската онкохематология в пловдивската болница „Свети Георги". Учениците от езиковата гимназия „Иван Вазов събират средства за ремонт на отделението. Част от оборудването за детската Евровизия в София през миналата година ще бъде дарено на онкоотделението. То е използвано от изпълнителите на всичките 17 страни в конкурса.

"Вълшебен ден" отива на Детската Евровизия

Малката и красива Лидия Ганева отправя послание към света

Чуйте песента "Вълшебен ден", която ще ни представи на Детската Евровизия

Във видеото към песента участват над 20 деца, с изявен талант в музиката, танца и спорта. По време на снимките Лидия Ганева е облечена с тоалети, специално създадени за нея от дизайнерката Радина Томчева.

Лидия Ганева снима клипа на песента за детската Евровизия

Момичето, което беше избрано да представи страната ни на тазгодишното издание на конкурса, вече започна да снима клипа към песента. Освен нея още 20 деца, които са изявени в музиката, спорта и танца, ще участват във видеото към “Вълшебен ден”. Премиерата на клипа ще е на 2 октомври, неделя, в “Денят започва с Георги Любенов” по БНТ 1.

Започнаха снимките за клипа към българската песен за Детската Евровизия

Започнаха снимките на видеоклипа към песента "Вълшебен ден", която ще представи страната ни на детския песенен конкурс "Евровизия". Идеята на видеото е да представи таланта на много българчета - сред които шахматист, футболист, балерина. Режисьор на "Вълшебен ден" е Веселин Стефанов, а официалната премиера на песента и видеото към нея предстои след две седмици. Вижте първи кадри от снимачната площадка.