25.10.2016

Имате дрон и се чудите за какво да го правите? Вижте 10-те нестандартни проложения на безпилотниците

Думата дрон произлиза от английската drone, която означава търтей, безделник. Дронът е летящо устройство, което се задвижва чрез дистанционно управление или по предварително зададен с помощта на GPS маршрут.

Още

Вижте политиците на прехода и с какво ги свързват хората

Вижте снимките ни и разберете с какъв символ са свързани личности като Делян Пеевски, Цецка Цачева, Лютви Местан и Вежди Рашидов

Вижте изгрева от Емпайър стейт билдинг срещу 100 долара

Над 4 милиона туристи посещават годишно Емпайър стейт билдинг в Ню Йорк. Емблематичният небостъргач е отворен 365 дни в годината от 8 до 2 след полунощ, но се появи и допълнителна възможност - рано сутрин, информира ДПА.

Вижте как един несръчен дрон сменя крушка… и чупи десет други

Колко дронове са необходими, за да се смени една крушка? Отговорът е един дрон и цяла купчина потрошени крушки – но пък е забавно. В това любопитно ново видео YouTube потребителят Марек Бачински си поставя за задача да смени една крушка, но вместо с ръце, той го прави с дрона Syma X5C. Както може да […] Източник Вижте как един несръчен дрон сменя крушка… и чупи десет други

Вижте каква трогателна бележка получи майката на едно умно българче

Майката на едно момченце е получила мила и трогателна бележка от детето си. Хлапето явно е извършило някакво прегрешение, защото иска прошка.

Не, не са скъсали! Вижте първо в БЛИЦ коя звездна двойка е по-щастлива от всякога (ПИКАНТНА СНИМКА)

Противно на слуховете, че се е разделила с приятеля си - чаровният рапър Павел Николов, певицата Михаела Филева е по-щастлива от всякога.

Срам! Вижте нощна София, вандали обръщат кофи за боклук, смрад и мизерия (СНИМКА)

Страшна мръсотия цари на метростанция "Вардар". Неизвестни вандали са преобърнали няколко кофи за боклук.