28.10.2016

Порция смях! Най-забавните приземявания с парапланер (ВИДЕО)

Red Bull Elements е щафетен спорт, провеждащ се на открито. В него централно място заемат парапланерите. Не само защото полета с парапланерите е между бягането и колоезденето, но и защото изискват голяма техничност.

Още

Най-добрите софтуерни клавиатури за Android

Android OS предлага възможност с лекота да заменим предварително инсталираната клавиатура на устройството ни с нова, която изцяло отговаря на нашите нужди и желания. Това е важно, тъй като клавиатурата е може би най-важната функционална част на устройството, с която потребителят взаимодейства.   От How To Geek са събрали най-добрите Android приложения за клавиатура. Намирането на правилната виртуална клавиатура обаче може да отнеме време, така че може да се възползвате от информацията на медията.   Най-добрата според повечето потребители: Google Keyboard Google Keyboard е бърза, ефективна и вече е част от екосистемата на Google, така че не споделяте информация с трета страна. Google подобриха значително приложението и сега то предлага невероятни функции за разпознаване на думи и за предвиждане на следващата дума. Освен това клавиатурата поддържа стотици емотикони.   Най-много възможности за персонализиране: SwiftKey SwiftKey е всепризната клавиатура за Android. Тя предлага стандартен пакет от функции, включително теми, автокорекция, прогнози, емотикони както и разнообразие от оформления.   За да разберете обаче колко мощно е това приложение, ще трябва да го използвате известно време. Колкото повече използвате SwiftKey, толкова по-точно ще става предсказването на следващата ви дума.   Най-добрата за разширения (като GIF файлове): Fleksy Повечето Android потребители навярно все още не са чували за Fleksy, защото това е едно сравнително ново приложение. Трябва обаче да тествате Fleksy, защото приложението е мощно, бързо и предлага много полезни функции, с които другите просто не разполагат. Fleksy е единствената клавиатура, която ви позволява да намирате и изпращате GIF файлове и да персонализирате клавиатурата си с мощни добавки и цветни теми.   Вижте 5 неща, които всеки Android потребител трябва да направи

Иван Иванов и Панатинайкос с издънка на старта за Купата

„Детелините” завършиха 0:0 като домакини на Ираклис

​Най-радикалните независими филми на 2016 г. вече са в София

От тази вечер до 6-ти ноември София индипендънт филм фестивал ще представи повече от 30 заглавия, отличени на най-престижните филмови фестивали по света. Тази година форумът отделя специално внимание и на българските ленти. Началото му беше поставено с поглед зад кулисите на водещи културни събития в Ню Йорк или филмът "Първия понеделник на май".

Графика на деня: Кои чат приложения защитават най-силно личните данни?

Amnesty International е направила оценка на 11 компании, които стоят зад най-популярните приложения за съобщения в света

Щерката на Азис стана балерина. Малката Рая тренира в елитна зала, една от най-добрите е

Грациозна балерина е щерката на Азис - Рая. Русокосата хубавица жъне успехи в една от най-добрите столични школи, видя "България Днес". Девойката тренира всеки ден и балетът е неизменна част от ежедневието й. Райчето сама се е насочила към класическите танци, след като преди години е тренирала и други видове сценични изкуства, издават запознати.