23.10.2016

Пушков сряза Макфол заради Путин: На света му е писнало от високомерието на САЩ

Пушков реагира на туита на Макфол, в който бившият посланик на САЩ в Русия зададе въпроса: „Защо когато Путин рязко говори за Америка, той се смята за силен, а когато американците рязко говорят за Русия, те са смятани за недипломатични?”, съобщава РИА Новости.

Още

WP: Бивш посланик на САЩ в Русия обясни защо Brexit е изгоден за Путин

Бившият посланик на САЩ в Русия Майкъл Макфол в публикация във вестник Washington Post обясни своите неотдавнашни думи, че резултатите от референдума във Великобритания са изгодни за Владимир Путин.

Посланикът на Франция: И победителят е ...Владимир Владимирович

Посланикът на Франция у нас Ксавие дьо Кабан обяви, че Русия и нейният президент Владимир Путин са големият победител от решението на Векикобритания да напусне ЕС. "И сега, победителят е... Владимир Владимирович! Благодарение на гласувалите за излизане на Великобритания! Това беше много умно, самата идея за референдум...", написа той в "Туитър". На същото мнение е бившият посланик на САЩ в Русия Майкъл Макфол. Според него резултатът е " гигантска победа за външнополитическите цели на президента Путин". "Потресен съм от резултатите! Губещите: ЕС, Великобритания, САЩ, тези, които вярват в ползата от единна, силна и демократична Европа. Победител: Путин", написа той в "Туитър".