28.10.2016

Внимание, мъже! Вижте какво от тялото ви гледат жените

Анкета, проведена сред 1000 жени, успя да определи десетте най-привлекателни част от мъжкото тяло за жените. Дамите не са се колебали при определянето и подреждането.

Още

Вижте как бургаски студенти наказаха нагъл таксиджия в София (ВИДЕО)

Двама младежи от Бургас, живеещи в Студентски град в столицата, отказаха да станат поредната жертва на нелегално такси. Видео от последвалата разправия бе разпространено в социалната мрежа.

Гришо хвана самолета, вижте за къде (СНИМКА)

Българинът полетя за последния си турнир за годината

Вижте Жана Бергендорф от периода, когато почти удари 100 килограма (СНИМКИ)

Скандалната Жана Бергендорф не винаги е изглеждала така, както сега. Преди няколко години певицата е тежала 110 килограма и е приличала на Монсерат Кабайе. Изпълнителката на „Самурай” е водила ожесточена битка, за да промени фигурата си.

Вижте гърдите, които ще разходят тазгодишния "Сутиен на фантазиите" на Victoria’s Secret (ВИДЕО)

Американската компания Victoria’s Secret показа тазгодишния "Сутиен на фантазиите". Скъпият женски аксесоар е оценен на 3 милиона долара. На подиума с него ще се разходи „ангела“ на Victoria’s Secret – американката Джасмин Тукс.

Вижте едни от най-екзотичните домашни любимци (ГАЛЕРИЯ)

Изложение показва тайландската любов към екзотиката и дивите видове

Какви изненади носи 2017-та за зодиите, вижте хороскопа на Алена

2017 е година на Слънцето, което ще потуши агресията на Марс. Мнозина обаче предпочетоха да бъдат слуги на разрушителния Марс – носител на скрит гняв и агресия, избликващи неочаквано, водещи до физическо насилие, убийства, катастрофи, разпалване на нови войни заради привидно междуличностна или междуетническа разправа, възбудила към мъст големи човешки маси. Това предрича най-известната астроложка у нас Светлана Тилкова - Алена.