26.10.2016

Полицай се скара на Арнолд Шварценегер

Полицай в Мюнхен направил забележка на актьора Арнолд Шварценегер, който карал велосипед в главната градска гара в нарушение на правилата, предаде ТАСС, като се позова на съобщение на полицията. Случката е станала в петък, но за нея става известно в...

Още

Славата отърва Арнолд Шварценегер от глоба в Германия

Той беше спрян от полицията и глобен да се снима с полицая

Полицай в Мюнхен си направи селфи с Арнолд Шварценегер след забележка

Полицай в Мюнхен направил забележка на актьора Арнолд Шварценегер, който карал велосипед в главната градска гара, предаде ТАСС, като се позова на съобщение на полицията. Случката е станала вчера, но за нея става известно днес.

Арнолд Шварценегер на среща с Неймар и компания (ВИДЕО)

Филмовата легенда посети базата на "Барселона"

"Конан-терминаторът" Арнолд Шварценегер навършва 69 години

Арнолд Шварценегър се ражда на 30 юли 1947 година в австрийското селце Тал. Баща му е военен, а след края на Втората световна война работи като шеф на местната полиция.

Арнолд Шварценегер прави собствено шоу за бодибилдинг

Актьорът Арнолд Шварценегер ще направи собствено шоу за бодибилдинг. Живата легенда на този спорт се е договорил с канала "CBS network" за осем епизода по един час. Действието ще се развива във фитнес зала, а главните дейсващи лица ще са малка групичка силни мъже и жени. "Още, когато направих филма "Pumping Iron" през 70-те знаех, че ще бъде хит.

Русия клонира Арнолд Шварценегер (СНИМКИ/ВИДЕО)

Запознайте се с Антон Рискин - руският бодибилдър, който страшно много напомня на младия Арнолд Шварценегер и с това се превърна в интернет сензация.