23.10.2016

Захарова предупреди за рисковете от свалянето на Асад

Свалянето от власт на сирийския президент Башар Асад ще доведе терористите на власт, заяви в събота (1 октомври) говорителят на руското МВнР Мария Захарова в интервю за ТВЦ, съобщава „Взгляд“. „Смяната на режима ще доведе не просто до вакуум във властта, но този политически вакуум ще бъде моментално запълнен от „умерените“, които всъщност не са никакви умерени, а всякакъв сорт терористи, с които ще бъде невъзможно се направи каквото и да било. Не само това, но ще се стигне и до усложнения по иракски сценарий“, цитира думите й ТАСС.

Още

Кремъл: Опитите да бъде свален Асад са "заиграване с дявола"

Ако Дамаск падне и ако там се възцарят терористите, вече няма да има никакво политическо урегулиране, предупреди говорителят на руския президент Дмитрий Песков

Песков с остро предупреждение: Тези, които се опитват да отстранят Асад, си играят с дявола (ВИДЕО)

Тези, които се опитват да се избавят от президента на Сирия Башар Асад, се заиграват с дявола. Това заяви прессекретарят на президента на Русия Владимир Путин Дмитрий Песков, съобщава ТАСС.

Окървавено дете ли? Асад вижда само манипулация!

Сирийският президент с лека ръка отрече детето да е било ранено

Кадрите с раненото дете от Алепо са фалшиви според Асад

Кадри с окървавено 5-годишно дете, шокирали света това лято, бяха определени като фалшиви от сирийския президент Башар Асад, предаде „Индипендънт", цитиран от NOVA.

Война ли? Верни на Асад тънат в лукс из Западна Европа (СНИМКИ)

Докато Сирия е разкъсвана от гражданската война, елитът на сирийския режим живее в една друга реалност. Поредният пример идва от Instagram профила на Акрам, син на Мустафа Тлас, бивш военен министър на Сирия.

Война ли? Верни на Асад тънат в лукс из Западна Европа

Внук на военен министър се фука със скъпи коли из Париж