27.10.2016

Още

Божо Кравата проговори! Бях се поизлегнал в едно сепаре, когато нахлу Митьо Очите и кресна:"Вие на мутри ли ще ми се правите, сега ще видите какво ще ви направя!"

Божо Кравата проговори за стрелбата с Митьо Очите. По думите му първите дни след инцидента всичко е било като един филм на ужасите, в който някой друг си пише сценариите. "Много странно. Аз не мога да ги възприема нещата. Аз не мога да възприема, че аз съм най-голямото зло. Опитвам се да успокоявам близки.", каза той в ефира на bTV.

Страх от бежански лагер продължава да мъчи жителите на Кресна

Страхът от разкриване на бежански лагер в бившите казарми в Кресна продължава да тегне над местните жители. "Там оглеждането на старото поделение в посока на 19 гранична застава продължава. Дано не се стигне до настаняването на мигранти, но лагерът е почти готов". Това заяви Никола Николов, член на Областното ръководство на запасните офицери и сержанти от запаса и резерва в Благоевград. Народният представител от БСП Кристиан Вигенен не потвърди тази информация и подчерта, че не бива да се създава излишно напрежение сред местното население, но д...

Екшън до Кресна: ТИР падна в реката и се запали...

Шофьорът счупил стъклото и се измъкнал невредим

ТИР изгоря край Кресна

Шофьорът е успял да счупи предното стъкло и е излязъл от горящата машина

ТИР ИЗГОРЯ КРАЙ КРЕСНА: Шофьорът се спаси през предното стъкло (СНИМКИ+ВИДЕО)

Инцидентът не е попречил на трафика между Кресна и Благоевград