26.10.2016

Пловдивски „патриот“ окичи терасата си с ... (СНИМКА)

Браво на този български националист! Направо съм потресен как е сложено знамето на САЩ на тераса на булевард „България“ в Пловдив, възмущава се бдителен гражданин.  

Още

Петро Порошенко надигна глава и произнесе патриотична реч за Донбас и Крим

Президентът на Украйна Петро Порошенко разкри какво мисли след срещата на лидерите на „нормандската четворка“, пише вестник „Независимая газета". Порошенко подчерта, че Украйна едностранно няма да излезе от Минските споразумения, независимо от това, че в страната се надига вълна от критики.

Патриотите искат изслушване на Митов по скандалните изявления на Ердоган

Народните представители от Патриотичния фронт и членове на комисията по външна политика Юлиян Ангелов и Красимир Богданов депозираха заявление в деловодството на Народното събрание за изслушване на външния министър Даниел Митов. Те настояват, такава точка да бъде включена в дневния ред на комисията още тази сряда – 26 октомври. Повод за искането е изказването на президента на Република Турция Реджеп Ердоган, че на границите на сърцето му се простират не само до Република Турция, а и до Кипър, Алепо, Солун, Варна и Кърджали. Това изявление е обе...

Обединените патриоти: Цачева и Радев знаят, че Каракачанов е най-добрият избор

Нито сантиметър от българската земя няма да бъде под чужда власт, докато ние като българи сме горди, докато ние като българи се съпротивляваме и се борим за нашата родина България. Това заяви пред препълнената филиална зала на Драматичния театър във Варна Красимир Каракачанов, кандидат за президент, издигнат от „Обединени патриоти – НФСБ, "Атака" и ВМРО“ и подкрепен от „Народен съюз“, „Защита“, „БГ Патриот“, СЕК и „За честта на пагона“.

Каракачанов: Искрено и патриотично

Кандидат-президентът в "Карай направо"