23.10.2016

​Народен съюз подкрепи кандидат-президентската двойка на "Обединени патриоти"

Народен съюз подкрепи днес кандидат-президентската двойка на коалиция "Обединени патриоти" Красимир Каракачанов - Явор Нотев за предстоящите президентски избори. Председателят на НС Румен Йончев каза, че подкрепата е с ясната перспектива за стабилно обединение в патриотичния център на българската политика. Красимир Каракачанов пък посочи, че патриотичната идея обединява все повече хора.

Още

Коалиция "Обединени патриоти" откри предизборната си кампания

Красимир Каракачанов и Явор Нотев дадоха заявка за победа

Симеонов, Сидеров и Каракачанов се прегърнаха, стават „Обединени патриоти”

Красимир Каракачанов и Явор Нотев няма да се явят на изборите чрез Инициативен комитет, както обявиха при издигането им като кандидатпрезидентска двойка. Вместо това те ще бъдат номинирани от трипартийна коалиция. Това разкри днес пред журналисти лидерът на „Атака” Волен Сидеров. Той бе провокиран от въпрос дали привърженици на неговата партия ще се присъединят към протеста срещу имигрантите, организиран от ВМРО.

Каракачанов: Близо 180 млн. лв. ще струва връщането на казармата

178,8 млн. лв. – толкова би струвало връщането на наборната служба през първата си година. Това стана ясно от изказване на кандидат-президента на Обединени патриоти Красимир Каракачанов. По думите му Министерството на отбраната е направило разчет и месечната издръжка на е

Патриотите идват в Шумен

На 22 октомври (събота) кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев пристигат в Шумен. От 12.00 ч. те ще се срещнат с граждани в залата на читалище „Добри Войников“. Красимир Каракачанов ...

Кметът на Елин Пелин подкрепи кандидатите Красимир Каракачанов и Явор Нотев

Времето, в което живеем е преломно и за това се изправям и Ви призовавам - ако искате нашата мила България да остане единна, трябва да подкрепим кандидатите за президент и вицепрезидент на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Красимир Каракачанов и Явор Нотев. Напред, успех, с Вас сме!

Каракачанов, Нотев и Цветкова се срещнаха със симпатизанти в „Младост“

Не искам който и да е квартал на София да бъде бетонно гето. Това каза кандидат-президентът Красимир Каракачанов на откриването на кампанията на кандидата за кмет на район „Младост“ на „Обединени патриоти – НФСБ, АТАКА и ВМРО“ Мария Цветкова.