28.10.2016

Обрат във „ВИП Брадър”! Зрителите спасиха Жана, но ето какви ще ги свърши скандалната певица

Продуцентите на „ВИП Брадър” се съгласиха да освободят на 8 октомври от Къщата скандалната певица Жана Бергендорф, за да участва в концертната програма на тазгодишното издание на международния музикален фекст „Златен кестен“ в Петрич, съобщава struma.bg.

Още

Ексклузивно! Вальо Михов е напуснал Къщата на "ВИП брадър"

Футболният бос също излиза от къщата на "ВИП брадър", видяха зрителите на най-обсъждания формат в България по време на лайфа на предаването в петък вечер. Елегантният джентълмен бе единственият, който поднесе цветя и подаръци на двете рожденички – Лили и Жана.

Миглена Ангелова разби на пух и прах Жана и Лара

Жана и Лара вече са част от миналото на „ВИП Брадър”. Двете получиха най-малка подкрепа от зрителите. За сметка на това Миглена Ангелова се оказа фаворитка. "Егати фаворита, сигурно сме сбъркали предаването", не пропусна да се изкаже по неин адрес Ирина.

Дори и изритана от Къщата Лара пак злобее срещу Миглена (СНИМКИ)

Само няколко часа след излизането си, Лара призна, че е готова веднага да се върне в Къщата. В първите за сезона двойни елиминации, зрителите определиха Жана и Лара да напуснат „ВИП Брадър” само три седмици преди финала на шоуто. 

Лара и Жана - аут от "ВИП брадър"!

Жана и Лара вече са част от миналото на ВИП брадър. Двете получиха най-малка подкрепа от зрителите. За сметка на това Миглена Ангелова се оказа фаворитка.