26.10.2016

Близки на загиналия в новогодишната нощ Велислав: 9 месеца след смъртта му не се случва нищо, искаме справедливост!

Най-близката приятелка на загиналия в зверската катастрофа край Бургас 4 минути преди Нова година Велислав Вълков изпрати сърцераздирателен призив. Момичето поставя няколко наболели въпроса за близките на 17-годишния ученик от „Константин Преславски“ и най-вече защо 9 месеца след смъртта му не е направено нищо, за да бъде наказан виновника за кървавото меле на пътя.

Още

170 атлети стартираха в пробега - мемориал "Димитър Велиславов-Мики"

Диляна Минкина и Йоло Николов са победители в петото издание на лекоатлетическия шосеен пробег-мемориал „Димитър Велиславов-Мики”, чийто домакин бе Горна Оряховица. Те заеха първите места съответно в женската и мъжката надпревара на състезанието. В тазгодишния пробег се включиха близо 170 атлети от 23 клуба в цялата страна.

Велислава Дърева: Кристалина Георгиева така се сгромоляса, че продъни пода

Като изключително грешен ход оцени журналистът Велислава Дърева смяната на Ирина Бокова с Кристалина Георгиева като български кандидат за генерален секретар на ООН. В сутрешния блок на bTV тя изтъкна, че е порочно подкрепата за българския кандидат да бъде обвързвана с партийни пристрастия.

Няма повдигнати обвинения срещу 15-годишния Златомир за смъртта на бургазлията Велислав

На финален етап е разследването на зловещата катастрофа в новогодишната нощ, при която загина 17-годишният бургазлия Велислав Вълков, пише регионалният сайт "Флагман".

Велислав Вуцов с най-големи шансове за Монтана

Специалистът бе спряган за треньор на тима и преди началото на сезона