22.10.2016

Блейк Лайвли стана една щастлива майка за втори път!

Блейк Лайвли стана една щастлива майка за втори път!

Още

Актрисата Блейк Лайвли показва перфектна форма след второто раждане (СНИМКИ)

Блейк Лайвли и Райън Рейнълдс за втори път станаха родители на 30 септември тази година. Като истинска звезда Блейк показа, че е умее да поддържа формата си винаги, пише Elle. През изминалия уикенда те изкарали свободното си време в ресторанта на приятели. Актьорите побързаха да споделят снимки в Instagram от приятните моменти.

Само 2 дни след раждането актрисата Блейк Лайвли уважи сватбата на асистентката си (СНИМКА)

Неуморната и чаровна холивудска актриса Блейк Лайвли на 30 септември стана майка за втори път. НО два дни след раждането, тя беше забелязана на сватбата на своята асистентка и приятелка Джесика Шнайдер.

Блейк Лайвли кара сърф сред акули

В напрегнатия трилър "Опасни води" Нанси Адамс (Блейк Лайвли от "Клюкарката") търси утеха след смъртта на майка си. Студентката по медицина намира душевен мир върху дъската за сърф и открива това, което търси - уединен плаж, който е бил специално място за покойната й родителка. Въпреки че знае колко е опасно да сърфира сама, тя рискува, след като спътникът й я зарязва. Дори се обажда у дома на семейството си - че е попаднала там, където трябва. Но там се озовава в ловния район на голяма бяла аку...

Звездният ни рожденик: Блейк Лайвли на 29

Вижте по-малко известни факти за актрисата

Блейк Лайвли против натиска за външния вид на майките

Американската актриса Блейк Лайвли не се радва, когато й правят комплименти колко бързо се възстановила фигурата й сред раждане. Звездата, която очаква второ дете, смята, че такава оценка е несправедлива спрямо всяка една майка, която е дала живот на нов човек. Това съпругата на Райън Рейнолдс заяви в австралийско сутрешно шоу, пише Ace Showbiz. Журналистът отбелязал прекрасната физическа форма на Лайвли във филма „Плитчина“, в която тя се снима няколко месеца след раждането на първото си дете, дъщерята Джеймс, която е вече на две годинки. “Много е несправедливо, че това толкова се превъзнася. Аз смятам, че женското тяло след раждането е нещо удивително“, сподели актрисата. Според нея жените не трябва да бъдат подлагани на никакъв натиск за по-бързо връщане към „дородилните размери“. “Все пак ти не може веднага да бъдеш готова за показ на бельо от „Виктория сикретс“, защото току-що си осъществила невероятното чудо на живота. Тоест родила си човешко същество. Много бих искала именно това да се прославя”, настоя звездата. /БГНЕС

Холивудската актриса Блейк Лайвли иска голямо семейство

Блейк Лайвли очаква скоро да роди второ дете от съпруга си Райън Рейнолдс, но е уверена, че двойката ще има и други деца, съобщи Асошиейтед прес, цитирана от "Дарик". 28-годишната Лайвли заяви в предаването "Днес" на телевизия Ен Би Си, че би искала семейството й да е голямо. Тя има четирима братя и сестри, а той - трима братя.