26.10.2016

Падна голяма тайна! Вижте много важни и ключови съвети за борбата срещу мобилните оператори. Не се оставяйте да ви мамят!

Ако оспорваш сметка с мобилен оператор, не си длъжен да я плащаш. Също така трябва да можеш да ползваш услугите по договор до произнасяне по казуса. С плащане на 3 сметки можеш да прекратиш неизтекъл договор. Това разкри директорът на Комисията за защита на потребителите Димитър Маргаритов.

Още

Вижте всички промени в Изборния кодекс, които направиха депутатите в 12 и 5

Само 10 дни преди президентските избори депутатите направиха последни (засега) промени в Изборния кодекс. Това е прецедент в българската история и според много анализатори поставя под въпрос честното провеждане на вота. Спешният ремонт на кодекса дни преди изборите се нал

Вижте новия пикап от Mercedes-Benz

Ако ви е писнало от обикновени високопроходими автомобили, може би е време да се насладите на новата X-класа от Mercedes-Benz. Пикапът е новост в каталога на немската компания и цели да свърже два пазара — този за премиум градски SUV коли и сериозните мощни автомобили. Без съмнение X-Class ще покрие критериите и то и с двете The post Вижте новия пикап от Mercedes-Benz appeared first on Smart News.

Вижте с кой би играл Джак Родуел на малки вратички

Вижте отборът на Джак Родуел за малки вратички....

Равенство между мъжете и жените? Невъзможно е в следващите 100 години! Вижте защо

Напредъкът в заличаването на голямата разлика в икономическо равенство между мъжете и жените силно се е забавил и то би могло да бъде постигнато едва през 2186 година, прогнозира Световният икономически форум (СИФ), цитиран от Ройтерс и dnes.bg.

Дейвид Камерън ще пише автобиография! Вижте какво разкаже в нея

Бившият премиер на Великобритания Дейвид Камерън ще посвети следващата година на написването на автобиографична книга, в която ще разкаже за премиерските си години, съобщава Нова тв. Книгата ще разкаже за участието на Камерън в събития, сред които референдума за независимост на Шотландия, Brexit,военната операция в Сирия и бомбардировките в Либия. Камерън обяви, че ще опита да сподели какво го е карало да взима решения, какво смята за успех и какво за поражение.

Дейвид Камерън ще пише автобиография! Вижте какво ще разкаже в нея

Бившият премиер на Великобритания Дейвид Камерън ще посвети следващата година на написването на автобиографична книга, в която ще разкаже за премиерските си години, съобщава Нова тв. Книгата ще разкаже за участието на Камерън в събития, сред които референдумът за независимост на Шотландия, Brexit,военната операция в Сирия и бомбардировките в Либия. Камерън обяви, че ще опита да сподели какво го е карало да взима решения, какво смята за успех и какво за поражение.