29.10.2016

Ето какво се случи с травестита Благовест, тероризирал цял пловдивски блок с оргиите си! 

Полицаи арестуваха пловдивския травестит Благовест, представящ се като Алексия Георгиева, похвалиха се живеещи в блока му. Същите вчера бяха подали сигнал за терора, на който са подложени, пише Trafficnews.bg.

Още

Нови разкрития! Лъснаха още от магариите на травестита Благовест

"Да не съм бабичка да си стоя вкъщи! Имам телефон, който иска да ме намери, винаги ме намира!". Така реагира в съдебната зала Благовест Молев, представящ се за Алексия, на репликата, че няколко пъти е търсен на адреса да му бъде връчена призовка, но не е намерен.

Ето какво се случва с пловдивския травестит Благовест

Пловдивският окръжен съд потвърди определение на Районен съд Пловдив, с което беше оставено без уважение искане на Районна прокуратура Пловдив за вземане мярка за неотклонение „Задържане под стража” по отношение на Благовест М.

Травеститът Благовест нападнал жена със стъкло, съседите му са на нокти

Страхуваме се! Това са постоянни оргии, във входа влизат всякакви хора. Ежедневно се руши, заплашва ни, наводниха блока… въобще е пълен кошмар. Това заяви една от съседките на пловдивския травестит Благовест, който се представя за Алексия. 

Травеститът Благовест тероризира цял блок в Пловдив с оргии! Троши наред и напада съседи (СНИМКИ)

Пловдивски травестит тормози цял вход на  бул. „Никола Вапцаров“ с непрестанните си оргии и вандалски прояви от месеци, сигнализира ни наша читателка, която е една от потърпевшите. Благовест, представящ се като Алексия Георгиева, от няколко месеца  живее сам в апартамента на родителите си в Кючука, като буквално го е обърнал на бардак. По думите на хората,  травеститът проституира и кара клиентите си в жилището.

Преобразяване на бивши наркомани чрез Христовото благовестие

Разговор с отец Георги Фотакиев от варненския храм „Св. цар Борис Покръстител” за методите, и пътя, по който Църквата помага на наркозависимите. Разговор с бивши наркозависими и техните майки за това как са намерили пътя към храма, и са успели да се преборят със зависимостта. Християнска поезия: стихотворението „Пред леса” от архимандрит Серафим.

"Златен век" за проф. Благовеста Карнобатлова и проф. Георги Костов

На официална церемония днес в Министерството на културата с престижното отличие "Златен век" с огърлие бяха удостоени българската оперна певица и педагожка проф. Благовеста Карнобатлова, както и проф. Георги Костов – композитор, музикален педагог и дългогодишен ректор на Националната музикална академия, информират от пресцентъра на културното министерство. Заместник-министър Боил Банов връчи почетните отличия и грамоти на проф. Благовеста Карнобатлова и проф. Георги Костов, като подчерта,...