25.10.2016

Сръбска порнозвезда обеща да "оправи" цял футболен отбор

Сръбският нискоразреден Жарково изглежда си извоюва двойна победа след успеха си за купата на страната срещу Металац, защото известната порнозвезда Невена Хот иска да награди футболистите с шампионски секс. Причината за това въодушевление у...

Още

Непоправимите измамници: Мъжете, които най-много лъжат според зодиака

Доверието е основен градивен елемент за всяка връзка. За съжаление има хора, и мъже, и жени, на които просто не може да се вярва, по една или друга причина. Може да става въпрос за вид характер, възпитание или склонност, продиктувана от зодията на въпросния човек. Факт е, че има зодиакални знаци, които са по-склонни да послъгват, да мотаят, да мамят и дори да изневеряват.

МВР се поправи: Фарук Бекташ избягал и на немските власти

Чакат го да каже пред съда дали е съгласен да се върне у нас, за да бъде съден

Ивайло Калфин: Ще си оправим демографията с по-високи заплати и безплатни детски градини

Решението на проблема с демографията е икономическо. Докато имаме ниски заплати, няма как да задържим младите хора да работят, живеят и раждат в България. Високите заплати обаче, не стават само с увеличение на минималната работна заплата. Става с целенaсочена икономическа политика за отделните райони и с повече условия за добър живот през всички етапи от живота на хората. Трябва да се подсигурят първо безплатни детски градини, след това и занаятчийско гимназиално образование, т. нар. „дуално образование“, което да подсигурява знания и умения на учениците, които да са съобразени с нуждите на бизнеса. Това коментира пред гражданите на гр. Неделино кандидатът за президент Ивайло Калфин.

Калфин: Ще си оправим демографията с по-високи заплати и безплатни детски градини

„Решението на проблема с демографията е икономическо. Докато имаме ниски заплати, няма как да задържим младите хора да работят, живеят и раждат в България. Високите заплати обаче, не стават само с увеличение на минималната работна заплата. Става с целенaсочена икономическа политика за отделните райони и с повече условия за добър живот през всички

При спецакция иззеха 8 000 кутии цигари без бандерол от гараж на областен оправител

  8 000 кутии цигари без бандерол откриха в гараж на улица „Липа“ в Хасково днес полицаи. Помещението е собственост на семейството на бившия областен управител Райна Йовчева, предаде БГНЕС. Семейство Йовчеви са дали гаража под наем от близо месец и не знаели за какво се използва помещението. В ареста за 24 часа е задържан предполагаемият наемател, който е безработен мъж на 42 години. От началото на годината в региона са хванати 1 030 000 безакцизни цигари и 3 тона нарязан тютюн. Извършени са 115 проверки, при 52 през предходната година, съставени са 230 акта при едва 97 за 2015-а. 

Парламентът се поправи – Главчев свиква извънредно заседание и в сряда

В сряда а не във вторник се свиква извънредно заседание на Народното събрание предаде репортер на БГНЕС.