25.10.2016

Летище "Бургас" затваря за ремонт

Летище "Бургас" няма да работи от 31 октомври до 30 декември, съобщава операторът "Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт" АД на интернет страницата си. Причината за това е изпълнението на "мащабни инфраструктурни проекти" за реконструкция и рехабилитация на пътеки за рулиране. Ще бъде извършена пълна рехабилитация на 3 500 кв.м. участък от пътека за рулиране "H", пълна рехабилитация на пътека за рулиране "А", както и зоната до предварителен старт на пистата. Ще завърши и...

Още

Голям скандал в Бургас! Хирург на литър ракия преглежда тежко болна

Ръководството на УМБАЛ-Бургас заседава тази сутрин спешно в присъствие на синдикати, лекари и мед. сестри от Първа хирургия. Случаят е крайно неприятен. Това съобщи "Флагман", позовавайки се на източник от най-голямото здравно заведение в Бургас. 

Божидар Димитров със сърце като на Ердоган - имало място за Одрин, Лозенград, Люлебургас

Моето сърце е толкова широко, колкото това на Ердоган. И Одрин, Лозенград, Люлебургас, Дедеагач, Кавала, Охрид, Битоля, Скопие са в сърцето ми. Така директорът на Националния исторически музей проф. Божидар Димитров коментира изказването на турския президент Реджеп Ердоган,

Издирват нападателите на ученици от Бургас

Четири момчета бяха бити край училище в Бургас вчера

Среднощен екшън в Бургас! Смляха от бой клиент на кафене

Мъж е пребит зверски тази вечер в центъра на Бургас. Това съобщи очевидец на кървавия екшън, цитиран от "Флагман". Драмата се е разиграла в кафе на ул. "Сливница", в непосредствена близост до Военния клуб.

Полицията търси нападателите на четирима младежи от Бургас

След побоя учениците бяха приети с комоцио в болница

Стана ясно какво са търсели спецченгетата в сградата на ИАРА-Бургас

Специализираната операция на служители от ДАНС и ГДБОП в централното управление на Държавната агенция по рибарство и аквакултури, което от 2015 г. се намира в Бургас, приключи след 22 часа тази вечер. От сградата на ул. "Александър Батенберг" 1 бяха изнесени чували с документация.