26.10.2016

И пак: Шофьор уби 13-годишно дете на пътя и избяга

Момчето се прибирало към дома си в село Хлавене

Още

Мотористи пак на протест заради избягал турски шофьор

Фарук Бекташ, който уби двама души при катастрофа, беше пуснат под домашен арест и изчезна

Дрогирани и пияни шофьори пак с поразии на пътя

Млада жена загина при пътен инцидент между Пазарджик и Пловдив. Сигналът е подаден към 3 часа в събота. Според първоначалната информация, в района на 212 километър лек автомобил „Фолксваген” преминал през лентата за насрещно движение и се блъснал в крайпътно дърво. На място издъхнала 22-годишната шофьорка, от Пловдив. Сред вероятните причини за катастрофата са движение с несъобразена скорост и загуба на контрол. Работата по образуваното досъдебно производство продължават служители на РУ – Стамболийски. Същия ден и на територията на РУ – Хисаря ...

Шофьори пак се млатиха след засечка

Изнервени шофьори отново се сбиха след засечка на пътя, довела до катастрофа на Голямоконарско шосе в Пловдив.

Шофьори пак си раздаваха юмруци след автомеле

Катастрофа между два леки автомобила затруднява движението по Голямоконарско шосе в Пловдив. Ударили са се Опел и Фолксваген. При произшествието няма тежко пострадали, но пътниците от едната кола имат оплаквания, предаде TrafficNews.bg.

Порои пак наводниха Гърция

Порои пак наводниха Гърция. Не се съобщава за жертви. Метереолозите предупреждават за нова вълна от проливни дъждове и днес. Най-силно засегнат е районът на Месологи в западна Гърция. В Патра и Атина улиците се наводниха. Спасяваха шофьори от автомобили, отнесени от силния натиск на водите. В Солун имаше пътни произшествия от слаба видимост и хлъзгава пътна настилка.Евакуираха възръстни хора от домовете им. На много места има наводнени жилища и магазини. В най-пострадалия район - Месологи, изпомпват вода от къщите. Насажденията от зеленчуци, памук и маслини са напълно унищожени от пороя. Очаква се да се обяви извънредно положение в силно засегнатите райони.Мълния удари електричиски стълбове и на места е прекъснато електрозахранването.В град Превеза се наводниха ферми. Засегната е част от пътната настилка. Пътна полиция затвори няколко пътни връзки заради риск от свлачища.Медиите непрекъснато информират за очакваните порои и днес. Хората поставят чували с пясък в приземните етажи, където се очакват нови силни дъждове. Властите предупреждават да се избягва пътуване в пострадалите райони.